Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εντυπωσιακού «Begatti House» στη Γλυφάδα, όπου πλήθος κόσμου από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο έδωσε δυναμικό παρών και παρακολούθησε ένα εντυπωσιακό fashion show μέσα σε ένα «σπίτι» διαμορφωμένο στα πρότυπα σύγχρονου χώρου ευεξίας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς δεν ήταν άλλη από τη γνωστή γυμνάστρια των επωνύμων, Ελμίρα Μπεγκάτη (Elmira Begatti), η οποία συνδύασε τα εγκαίνια του εντυπωσιακού «Begatti House» μαζί την ημέρα των γενεθλίων της και ταυτόχρονα παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων της για το χειμώνα του 2016 μέσα από ένα πρωτοποριακό fashion show.

Έπειτα από 12 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της γυμναστικής και 3 χρόνια στο χώρο της μόδας η Ελμίρα Μπεγκάτη αποφάσισε να αποτυπώσει την δική της ιστορία ζωής σε έναν χώρο που να δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να συνδυάσουν την άσκηση με τη μόδα.

Στο εσωτερικό του «σπιτιού» μπορεί κανείς να απολαύσει τη γυμναστική του και παράλληλα να βρει τη νέα συλλογή ρούχων Begatti με all-day ρούχα που συνδυάζουν το ρομαντικό και μαλακό με το ροκ και άγριο στοιχείο και είναι κατάλληλα τόσο για τη γυμναστική όσο και για την καθημερινότητα.

Χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρεία Sunset Collection και η σαμπάνια Cattier που έδωσε την  ευκαιρία στους καλεσμένους  να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της σαμπάνιας και να γίνουν μέρος ενός μοναδικού γευστικού ταξιδιού.