Στις τηλεοπτικές άδειες φυσικά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, όταν οι κάμερες της ζήτησαν δηλώσεις σε εκδήλωση, στον Πειραιά, όπου παραβρέθηκε.

Αφού αποκάλυψε πώς ακριβώς έχασε τα κιλά, που φέτος την έκαναν αγνώριστη, οι ρεπόρτερ της μίλησαν για δημοσίευμα, που ανέφερε ότι το συμβόλαιό της έχει έναν όρο ότι αν πέσει μαύρο στον Alpha, θα σπάσει το συμβόλαιό της. Η παρουσιάστρια λοιπόν μίλησε διεξοδικά για το συγκεκριμένο θέμα και μεταξύ άλλων ανέφερε και τον λόγο που ανανέωσε συμβόλαιο, ενώ δεν ήξερε αν τελικά το κανάλι πάρει άδεια:

Αγαπάω πολύ το κανάλι, που με φιλοξενεί και δεν είναι τυχαίο ότι στην προηγούμενη σεζόν, ανανέωσα μια συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας. Συμβόλαια κάνω από το 1993. Δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο με τον Alpha, αν ο Alpha είναι όπως είναι σήμερα. Αν έχει εικόνα, εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Το αγαπάω πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει!

Δείτε τι άλλο ανέφερε…