Έχασε το σπίτι στο Ψυχικό η Άντζελα Γκερέκου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η πρώην βουλευτής και υπουργός Άντζελα Γκερέκου είχε συμμετάσχει σε πλειστηριασμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό.

Για να συμμετάσχει είχε καταβάλει το ποσό των 83.000 ευρώ. Ωστόσο άγνωστο γιατί δεν προχώρησε στην αγορά παρά το γεγονός ότι κέρδισε. Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε να καταβάλει μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της για το σπίτι στο Ψυχικό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

Την ίδια ώρα όμως συνεχίζονται τα προβλήματα του βάρδου της νύχτας, Τόλη Βοσκόπουλου. Σαν να μην έφταναν τα χρέη προς την εφορία που έχουν μπλοκάρει κάθε λογαριασμό του, ήρθε η απόφαση του πρωτοδικείου της Αθήνας, που δέχθηκε την αγωγή της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας, όπου διατηρεί τρία διαμερίσματα. Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα από το έτος 2009.

Τόλης Βοσκόπουλος, Άντζελα Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου