Η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, σε συνεργασία με το King George, a Luxury Collection Hotel, διοργάνωσε χθες προς τιμήν των σχεδιαστών που θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές στην επετειακή 20η Εβδομάδα Μόδας, μία λαμπερή βραδιά, με εκλεκτούς προσκεκλημένους!

Οι σχεδιαστές συνοδευόμενοι από τη Μούσα τους, έδωσαν μία μικρή γεύση από τις συλλογές που θα απολαύσουμε σε λίγες ημέρες στο catwalk της 20ηςAXDW, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στο υπέροχα διακοσμημένο lobbyτου KingGeorge είχαν τοποθετηθεί ειδικά κατασκευασμένα βάθρα, με το όνομα του κάθε σχεδιαστή, όπου κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι Μούσες των καταξιωμένων δημιουργών ανέβηκαν για να ποζάρουν και να παρουσιάσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες στους καλεσμένους του cocktail.

Fashiondirectors, fashioneditors και bloggers, επιχειρηματίες αλλά και εταιρικοί πελάτες του KingGeorgeείχαντηνευκαιρία να θαυμάσουν σε αποκλειστικότητα τις δημιουργίες των σχεδιαστών σε ένα εντυπωσιακό και θεατρικό σκηνικό και να συζητήσουν μαζί τους για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν σε λίγες μέρες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στην επετειακή 20ηAXDW από τις 21 έως τις24 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο είναι οι:

.LAKLakisGavalas, BoškoJakovljević, DimitriosOrdoulidis, ICHI, KathyHeyndels, LoukiaKyriakou, MaisonFaliakos, NassosNtotsikas, OceanBluebyMarciaThrasyvoulou, OlgaKaraververi, PanosApergis, Peace&Chaos, RevealCrochet, RitaPateroni, TassosMitropoulos, TheArtians, VassilisZoulias, VlassiHoleva.