current views are: 12

21 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση05:00

Ο εφιάλτης της Εύας Καϊλή

Ο εφιάλτης γίνεται όλο και πιο συχνός για την Εύα Καϊλή!

Δημοσίευση 05:00’
Καϊλή

Ο εφιάλτης γίνεται όλο και πιο συχνός για την Εύα Καϊλή!

Ο εφιάλτης γίνεται όλο και πιο συχνός για την Εύα Καϊλή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η Ευρωβουλευτής κατάφερε με δικαστική απόφαση να “ξεφορτωθεί” τον θαυμαστή της που είχε γίνει η σκιά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος επιχειρούσε συνεχώς να της μιλήσει, χωρίς να την αφήνει σε ησυχία. Αναλυτικά, σε καθημερινή βάση της έστελνε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε εμφανιστεί σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα αλλά και τις Βρυξέλλες! Όλα αυτά είχαν κάνει την Εύα Καϊλή να προχωρήσει σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τον άνδρα, κερδίζοντας τελικά την έκδοση σχετικής απόφασης.

Ο συγκεκριμένος που έχει γίνει γνωστός με τα αρχικά του «Ν.Ν», είχε τρομοκρατήσει την όμορφη πολιτικό, ενώ είχαν φτάσει σε σημείο να τη φυγαδεύσουν άντρες ασφαλείας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως στην ακροαματική διαδικασία η ίδια δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο αλλά και ο ενοχλητικός θαυμαστής ήταν επίσης απών αφού δεν είχε εντοπιστεί προκειμένου να του επιδοθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

«Είναι παντού. Όπου και να πάμε είναι εκεί» κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός της ασφάλειας της και συνέχισε «Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο[…] H κυρία Καϊλή ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης», ανέφερε ο μάρτυρας.

Θυμάμαι μια παρουσίαση σε βιβλιοπωλείο, όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς. Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ένα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου 2015 σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο όπου είχε παρευρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ήταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και επειδή η κυρία Καϊλή φοβήθηκε αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου

είπε ο αστυνομικός.

Η πιο ανατριχιαστική περιγραφή ωστόσο είναι η εξής: «Ο άνθρωπος έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες για να τη βρει. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι εκεί έπρεπε αναγκαστικά να δώσει τα στοιχεία του. Φυσικά όταν μάθαμε ότι την ψάχνει αναγκάστηκε να φύγει και από κει με αστυνομικούς».


σχετικα αρθρα