Ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες για τον χωρισμό και ένα νέο πρόσωπο ακούγεται ότι απασχολεί τη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη!

Παρόλο που ούτε ο Σάββας Γκέντσογλου ξεκαθαρίζει την προσωπική κατάσταση, οι ψίθυροι για έναν άνδρα στη ζωή της τραγουδίστριας όλο και δυναμώνουν!

Ένα πρόσφατο ταξίδι της στα Χανιά άναψε φωτιές. Κι αυτό διότι αμέσως υπήρξαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η τραγουδίστρια πήγε στην Κρήτη για να συναντήσει έναν άνδρα, με τον οποίο γνωρίστηκε λίγο μετά από τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πρόκειται για έναν γοητευτικό γιατρό, γυναικολόγο, ο οποίος μένει μόνιμα στην Κρήτη και ο οποίος άρχισε να φλερτάρει πολύ έντονα και πιεστικά το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν είναι πια μαζί με το Σάββα Γκέντσογλου.

Η τραγουδίστρια στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτική στο να ανταποκριθεί, όμως αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία για να τον γνωρίσει και να διαπιστώσει τις προθέσεις του. Ο συγκεκριμένος είναι τρελός για εκείνη και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.

Αυτές τις μέρες πάντως, η τραγουδίστρια βρίσκεται για εμφανίσεις στις ΗΠΑ!