Τα φετινά γενέθλιά της δε θα τα γιορτάσει έτσι όπως πάντα συνήθιζε, αλλά σίγουρα θα τα θυμάται για πάντα!

Αφού η Κιμ Καρντάσιαν βγήκε ζωντανή από την ένοπλη ληστεία, που έγινε στις 3 Οκτωβρίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παρίσι, στο No Adress Hotel, τότε πώς να ξεχάσει πόσο τυχερή είναι που έστω κι έτσι, μπόρεσε να γιορτάσει τα 36α γενέθλιά της;

Παρόλα αυτά, η ψυχολογία της ακόμη είναι άσχημη, ενώ δεν έχει ξεπεράσει το σοκ!

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, αυτό που την έχει ταράξει δεν είναι μόνο πως την απείλησαν με όπλο, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο και έφυγαν με λεία 10 εκατ. δολαρίων σε κοσμήματα, αλλά πως προβληματίζεται μήπως όλο αυτό σχεδιάστηκε από κάποιους ανθρώπους που γνώριζε. Πώς γνώριζαν ότι θα είναι μόνη; Από τις 2 Οκτωβρίου δεν έχει κάνει το παραμικρό post στα social media.

Παράλληλα, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, τα γενέθλιά της, σήμερα, θα τα γιορτάσει σε ένα πολύ πριβέ πάρτι χαμηλών τόνων για τα δεδομένα της, παρέα με πολύ στενούς φίλους και αγαπημένους συγγενείς, ενώ δικοί της άνθρωποι εκτιμούν πως ούτε από τη συγκεκριμένη στιγμή θα θελήσει να ανεβάσει κάτι στα social media σε αντίθεση με ότι έκανε παλιότερα.

Ωστόσο, αν και το τελευταίο της post στο instagram έγινε πριν από δυο βδομάδες, οι θαυμαστές της, της εύχονται εκεί τα χρόνια πολλά!

Δείτε...

 

Details

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις