Ένα βιβλίο, που κυκλοφορεί από το καλοκαίρι, έχει… ταράξει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τις φανατικές θαυμάστριές του!

Το βιβλίο αναφέρεται στις κρυφές ερωτικές προτιμήσεις του George Clooney και στον… πόθο του με έναν Ιταλό κομμωτή!

Ο γοητευτικός ηθοποιός μπαίνει στο στόχαστρο και έρχεται αντιμέτωπος με δυο Γαλλίδες δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν τη μυστική ερωτική σχέση του... με άνδρα.

Το βιβλίο με τίτλο “Une ambition secrète” (Μια μυστική φιλοδοξία) που υπογράφουν οι Maëlle Brun και Amelle Zaïd έχει κυκλοφορήσει από τις 23 Ιουνίου και φυσικά έχει μοσχοπουλήσει, αφού μιλά με έρευνα και λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ηθοποιού... Αντικείμενο του πόθου του σύμφωνα με τις συγγραφείς είναι ο γοητευτικός Ιταλός κομμωτής του ηθοποιού, Waldo Sanchez.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, γνωρίστηκαν σε πάρκινγκ κινηματογραφικού στούντιο την δεκαετία του '90 και είναι αχώριστοι.

Μάλιστα, οι λεπτομέρειες της σχέσης τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από έρευνες και συνεντεύξεις που έκαναν οι δυο δημοσιογράφοι στη γειτονιά του George Clooney στο χωριό Laglio, στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, όπου βρίσκεται η πολυτελέστατη εξοχική βίλα του ηθοποιού...

Τέλος, στο βιβλίο υπάρχουν και αιχμές πως ο George Clooney έχοντας τη φιλοδοξία να θέσει υποψηφιότητα σε μελλοντικές εκλογές των ΗΠΑ, “αναγκάστηκε” να κάνει το γάμο – κάλυψη με την όμορφη δικηγόρο, Amal Alamuddin...