current views are: 4

25 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση11:50

Συνάντηση επωνύμων στο κέντρο της Αθήνας

Μια υπέροχη βραδιά πέρασαν στο εστιατόριο «ΕΠΤΑ 7» επώνυμοι φίλοι απολαμβάνοντας τη μοναδική φιλοξενία του εστιατορίου

Δημοσίευση 11:50’

Μια υπέροχη βραδιά πέρασαν στο εστιατόριο «ΕΠΤΑ 7» επώνυμοι φίλοι απολαμβάνοντας τη μοναδική φιλοξενία του εστιατορίου

Μια υπέροχη βραδιά πέρασαν στο εστιατόριο «ΕΠΤΑ 7» επώνυμοι φίλοι απολαμβάνοντας τη μοναδική φιλοξενία του εστιατορίου μέσα σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής και ομορφιάς και απολαμβάνοντας ιδιαίτερες γεύσεις προερχόμενες από την ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα.

Το εστιατόριο «Επτά 7» βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης, εκεί που το Μοναστηράκι συναντά το Θησείο και η Ερμού την οδό Άστιγγος (Ερμού 119 & Άστιγγος 10). Με ύφος μοντέρνο αλλά και  με κλασικές αναφορές, το «Επτά 7» προτείνει μία σειρά από πιάτα σύγχρονων τόνων με μεσογειακά κι ελληνικά υλικά, με την υπογραφή του executive chef Γιάννη Στανίτσα.

Το ύφος των πιάτων του εστιατορίου ταιριάζει με τη γενικότερη αισθητική του χώρου, όπου το μοντέρνο ύφος κυριαρχεί χωρίς όμως να επισκιάζει και το κλασσικό το οποίο «ξετρυπώνει» από παντού. Χαρακτηριστικό του εστιατορίου αποτελεί το γυάλινο πάτωμα, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να διακρίνει εντυπωσιακά αρχαία ευρήματα. Η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις ευωδίες από τα βότανα και τα μυρωδικά της Μεσογείου  δημιουργούν έναν χώρο που υπόσχεται ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι στους επισκέπτες του.

Το εστιατόριο «Επτά 7» μετρά λίγο καιρό «ζωής» ωστόσο θεωρώντας ως πρόκληση την εξυπηρέτηση των πελατών του, επιβεβαιώνει από την πρώτη στιγμή ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας αριθμός και υπόσχεται υπέροχα γαστρονομικά ταξίδια κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης.