current views are: 22

26 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση03:00

Νίκη Βακάλη: «Σου έρχεται να διαγράψεις τον πατέρα σου από τη ζωή σου»

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ένας άλλος κόσμος» και πόσο ο ρόλος της επηρέασε την καθημερινότητα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της

Δημοσίευση 03:00’

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ένας άλλος κόσμος» και πόσο ο ρόλος της επηρέασε την καθημερινότητα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ένας άλλος κόσμος» και πόσο ο ρόλος της επηρέασε την καθημερινότητα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νίκη Βακάλη.

Ποια είναι η αντίδραση σας απέναντι στην εικόνα ενός πρόσφυγα;

«Δεν μου φαίνεται περίεργο να περνούν άνθρωποι στη χώρα μας, από άλλες χώρες. Συμβαίνει και έχει συμβεί και στο παρελθόν. Από τη στιγμή που συμβαίνει, θα μπορούσαμε να έχουμε μια θαλπωρή προς αυτούς τους ανθρώπους. Όχι ανοίγουμε τα σύνορα, αλλά ούτε καθίστε δίπλα σε ένα σκουπιδιάρικο, μέχρι να φύγετε. Να τους φερόμαστε ως ανθρώπους και όχι σαν παράσιτα».

Το βιώσατε στην ταινία. Αλλά πόσο συγκλονίζει ένα παιδί να μαθαίνει ότι ο πατέρας του ανήκει σε ναζιστικό κόμμα;

Τρομακτικό θα έλεγα. Σου έρχεται εκείνη την ώρα να διαγράψεις τον πατέρα σου από τη ζωή σου. Ταυτόχρονα, πρέπει να αποδεχτείς ότι αυτό υπάρχει και μπορεί να είναι δίπλα σου, χωρίς να το ξέρεις. Μη νομίζετε ότι όσοι είναι ναζιστές μέσα τους, είναι καραφλοί, με αμάνικα και δέρνουν κόσμο. Αυτό είναι σαν δηλητήριο, σαν μίασμα.


σχετικα αρθρα