Αν και μέχρι σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είχε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάποια σχέση του, τελικά μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξή του γι’ αυτό!

Μετά το τέλος του γάμου του με την Τζένη Μπαλατσινού, ο παρουσιαστής του talk show, «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» (Alpha) αποκαλύπτει όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για την προσωπική του ζωή!

Και τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου;

Θα είμαι ένας τεράστιος ψεύτης -και δεν μου αρέσει να είμαι ψεύτης- αν δεν πω ότι το πρώτο πράγμα που με συγκινεί είναι το λουκ, δηλαδή πόσο όμορφη είναι. Όπως είχε πει ο Ουμπέρτο Έκο, «η γυναικεία ομορφιά είναι ηθική αξία». Θέλω να είναι όμορφη με τα δικά μου κριτήρια.

Θέλεις να έχει και μυαλό;

Στο πρώτο στάδιο αρκεί η ομορφιά. Στο δεύτερο στάδιο, όμως, αν περάσεις το πρώτο, θα πρέπει για να μείνεις μαζί της, να περνάς καλά. Κι αυτό προϋποθέτει να βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος χιούμορ, συζητήσεων, ενδιαφερόντων, να μπορείς να επικοινωνείς. Επειδή δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ βλάκας, θα ήθελα μια έξυπνη γυναίκα δίπλα μου. Και νομίζω ότι έξυπνες γυναίκες είναι εκείνες που διατηρούν τη θηλυκότητά τους παράλληλα. Εμένα αυτό που με απωθεί βαθύτατα είναι η μαγκιά. Τη βαριέμαι, τη βρίσκω αντιαισθητική. Μια γυναίκα την κρίνεις από τη φρασεολογία, από το πώς στήνεται, πώς μιλάει, πώς καπνίζει το τσιγάρο, τα οποία θα ήθελα να τα βλέπω θηλυκά. Βαριέμαι τη μαγκιά, με απωθεί ανυπόφορα. Μου αρέσει η γυναίκα να θέλει να είναι πριγκίπισσα.

Είσαι σε σχέση αυτόν τον καιρό;

Όχι, δεν είμαι σε σχέση. Στη διάρκεια των 2,5 χρόνων που έχω χωρίσει, προφανώς δεν είμαι παρθένος. Είχα μια σχέση για ένα χρονικό διάστημα, αλλά τώρα δεν έχω απολύτως τίποτα. Και για να σου πω την αλήθεια, δεν θα ’θελα αυτή τη στιγμή. Γενικά είμαι εκτός ερωτικού mood αυτόν τον καιρό. Έχω ένα στρες και μια αγωνία εργασιακού χαρακτήρα, το γνωστό θέμα με τα κανάλια. Ξέρω πότε αρχίζει η εκπομπή μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα τελειώσει. Ένα άγχος που μου διώχνει μόνο ο γιος μου, με τον οποίο είμαστε μαζί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Λέω, δεν μπορεί πάλι να συμβεί και να χάσουμε αυτά που έχουμε... Δηλαδή, επτά χρόνια, θα πάμε στα οκτώ χρόνια γκαντεμιά...