Αυτό το ξέρατε; 

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και όποτε συναντιούνται, είναι σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα!

Ο γνωστός για τα PR, Γιώργος Ντάβλας, η κοσμική φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου, και ο καλλιτέχνης, Τάκης Ζαχαράτος είναι φίλοι εδώ και χρόνια, η σχέση τους δεν έχει κλονιστεί ποτέ και όποτε συναντιούνται, θυμούνται πολλά!

Οι τρεις καλοί φίλοι τους πέρασαν μια υπέροχη βραδιά στο εστιατόριο «Νεράντζι» σε ένα άκρως αριστοκρατικό περιβάλλον γεύτηκαν μοναδικές γεύσεις εμπνευσμένες από τα χέρια του γνωστού και άκρως επιτυχημένου σεφ, Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του.

Το εστιατόριο Νεράντζι στεγάζεται στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως 72 σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο που λούζεται από φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χαρακτηριστικό του εστιατορίου είναι το vintage πλακάκι- σκακιέρα και τα εντυπωσιακά βιτρό που το κάνουν να μοιάζει βγαλμένο από μίαν άλλη εποχή, ενώ το βλέμμα κεντρίζει η τεράστια ανοιχτή κουζίνα ντυμένη με μπρούντζο, ο ξυλόφουρνος και το ψυγείο με τα αλλαντικά.

Διαφορετικού ύφους τραπεζαρίες από περασμένες δεκαετίες συνθέτουν ένα οικείο περιβάλλον για συνεύρεση φίλων ενώ η παρουσία του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin, σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην κουζίνα, δεν μπορεί παρά να εγγυάται τη γαστρονομική πανδαισία που μπορεί να γευτεί κανείς στο εστιατόριο «Νεράντζι» με γεύσεις που ακτινοβολούν φρεσκάδα και νοστιμιά.