Μετά το σκάνδαλο με το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που απειλούσε να δώσει στη δημοσιότητα ο πρώην σύζυγός της, Οτζάνι Νόα, η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο των προκλητικών δηλώσεών του. Όπως αποκάλυψε εκείνος, η Λόπεζ συμμετείχε σε τελετουργίες της θρησκείας Σαντερία μαζί του. "Συμμετείχαμε σε θυσίες κοτόπουλων και άλλων πτηνών", είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι σε μία προσπάθεια να σώσει το γάμο τους, η Τζένιφερ πλύθηκε με αίμα χήνας!

Παρά τις σοκαριστικές δηλώσεις του, πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής και της καριέρας της. Μόλις ανακοινώθηκε ότι μέσα στο 2012, η 41χρονη Λατίνα σταρ θα παραλάβει το δικό της Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (εκτός από εκείνη, αστέρι θα παραλάβουν και οι Τζένιφερ Άνιστον και Σκάρλετ Γιόχανσον).

Επιπλέον, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με δύο νέες ταινίες. Μία από αυτές είναι η μεταφορά του best seller "What to expect when you are expecting", στην οποία θα υποδυθεί μία γυναίκα που προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί.Πηγή: yupi.gr