Το Σάββατο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η Σταματίνα και την Δευτέρα εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της, φορώντας στο δεξί της χέρι τη βέρα του γάμου της με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό. Η ίδια συγκινημένη αλλά και περισσότερο ευτυχισμένη από ποτέ, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου αλλά και τα συναισθήματά της.

«Τι να πω; Πετάω! Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη από το Σάββατο το βράδυ», είπε στο ξεκίνημα και ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα της στην πιο μεγάλη στιγμή της ζωής της.

Η Σταματίνα αποκάλυψε ότι όταν τελείωσε ο γάμος και γυρνούσαν με τον Θέμη στην νυφική σουίτα, τότε κατάλαβε ότι... ήθελε να μείνει για πάντα νυφούλα. Γι΄ αυτό και θα φοράει όλη την εβδομάδα λευκά στην εκπομπή, τόνισε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τους τηλεθεατές να μην την παρεξηγήσουν.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν σε όλη την διάρκεια της εκπομπής σε κλίμα… γάμου και δεν έκρυψε το πόσο συγκινημένη είναι από εκείνη την μέρα. Όσο για το νυφικό… καταστράφηκε.

«Το πρωί που ξύπνησα είδα ότι ήταν όλο χώματα και είχε σκιστεί το νυφικό μου. Από τους 350 καλεσμένους πρέπει να με πάτησαν οι 330» ανέφερε μεταξύ άλλων, τελειώνοντας με την φράση «τίποτα δεν κατάφερε όμως να μας χαλάσει την διάθεση».

Πηγή: star.gr