Είναι γνωστό ότι η κύρια διαφωνία του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί είναι η κηδεμονία των έξι παιδιών τους!

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τι θέλουν εκείνοι, αλλά τι ζητούν και τα ίδια τα παιδιά. Ή μάλλον ποιον από τους δυο προτιμούν…

Αυτό το διάστημα, και τα έξι παιδιά μένουν με την μητέρα τους σε ένα σπίτι, που νοίκιασε, στην περιοχή του Μαλιμπού.

Ωστόσο, η Αντζελίνα Τζολί θέλει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κηδεμονία, ενώ ο Μπραντ είναι πιο διαλλακτικός και ζητά να την έχουν από κοινού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός καλείται να αντιμετωπίσει την στάση των παιδιών απέναντι στον πατέρα τους, με τον οποίο έχουν συναντηθεί δύο φορές μετά την αίτηση διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, οι Παξ και Σιλό, 12 και 10 ετών αντίστοιχα, εξέφρασαν την επιθυμία να μείνουν  με τον Μπραντ, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην Αντζελίνα, καθώς περιπλέκονται τα πράγματα στο θέμα της κηδεμονίας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η 11χρονη Ζαχάρα και τα 8χρονα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ δεν έχουν διατυπώσει κάποιο παρόμοιο αίτημα, ενώ «παγωμένες» φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, του 15χρονου Μάντοξ, με τον πατέρα του, μετά και τον καβγά τους στο αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, γεγονός που από πολλούς θεωρείται ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την Αντζελίνα να ζητήσει διαζύγιο.