Αυτός ο χρόνος σίγουρα δεν πήγε καθόλου καλά για τον Γιώργο Λιάγκα!

Σα να μην έφτανε η τεράστια αλλαγή στην οικογενειακή του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, τώρα καλείται να πληρώσει ουκ ολίγες χιλιάδες ευρώ, όπως «λέει» η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή, που είχε καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εναντίον εκείνου, αλλά και της Σάσας Σταμάτη!

Η παρουσιάστρια του «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» (Alpha) είχε θιχτεί από τα σχόλια, που είχαν ειπωθεί στον αέρα του «Πρωινού» (ΑΝΤ1) και από τους δυο. Αρχικά μάλιστα, ζητούσε 250.000 ευρώ τόσο από τον Γιώργο όσο και από την Σάσα, ενώ στη συνέχεια η Κωνσταντίνα κατέβασε το ποσό στα 50.000 ευρώ για τον καθένα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «ΣουΚου» (ΑΝΤ1), το δικαστήριο αθώωσε τη Σάσα Σταμάτη για το σχόλιο ότι απομακρύνθηκαν άνθρωποι από το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με ευθύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα θα πρέπει να πληρώσει 1.000 στην Σάσα για τα δικηγορικά έξοδα.

Δε συνέβη το ίδιο, όμως, με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για τα υπονοούμενα που είχε αφήσει στον αέρα ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται για να προστατεύουν την παρουσιάστρια.

Και παρόλο που και ο Γιώργος και η Σάσα είχαν προσπαθήσει να προσεγγίσουν πολλές φορές την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προκειμένου να πάρει πίσω την αγωγή, εκείνη δεν το έκανε ποτέ…