Μέχρι τώρα, όλα ακούγονταν σα φήμες. Τώρα όμως η σχέση αυτή επιβεβαιώθηκε.

Ο πρίγκιπας Harry «ανακοίνωσε» επίσημα τη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ, με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο.

Το κοινό την γνωρίζει μέσα από την σειρά «Suits», η οποία έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία. Οι φήμες για την σχέση τους είχαν αρχίσει να... φουντώνουν όλο και πιο πολύ.

Τους πρόδωσε μάλιστα ένα… βραχιολάκι, όσο απίστευτο και να σας φαίνεται. Είναι το βραχιολάκι που της αγόρασε εκείνος, ενώ πήρε ένα και για τον εαυτό του.

Σε επίσημη δήλωση, που έγινε από τον εκπρόσωπο του Kensington Palace, ο Πρίγκιπας Harry επιβεβαίωσε πως είναι η κοπέλα του, ενώ είπε πως ανησυχεί για την ασφάλειά της.

Αναγνωρίζει ότι υπάρχει απορία σχετικά με την προσωπική του ζωή και είπε ότι νιώθει τυχερός που έχει τόσους πολλούς ανθρώπους που τον υποστηρίζουν και γνωρίζει πόσο τυχερή και προνομιακή ζωή έχει. Έχει επίσης επίγνωση για την απορία γύρω από την προσωπική του ζωή.

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ; Ε δεν είναι και πολύ καλά, αφού η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό της, ο οποίος κράτησε μόλις 3 χρόνια και είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον δεύτερο εγγονό της.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο Αγγλικός Τύπος δεν έχει δημοσιεύσει καμία κοινή τους φωτογραφία...