current views are: 14

10 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση04:00

Χρήστος Φερεντίνος: «Πλέον αισθάνομαι μια γαλήνη, σιγουριά, ηρεμία»

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος βγάζει προς τα έξω μια πιο ώριμη και… ψύχραιμη εικόνα παρουσίασης σε σχέση με το παρελθόν.

Δημοσίευση 04:00’

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος βγάζει προς τα έξω μια πιο ώριμη και… ψύχραιμη εικόνα παρουσίασης σε σχέση με το παρελθόν.

Τα τελευταία χρόνια ο παρουσιαστής του AlphaΧρήστος Φερεντίνος, βγάζει προς τα έξω μια πιο ώριμη και… ψύχραιμη εικόνα παρουσίασης σε σχέση με το παρελθόν.

Η αλήθεια είναι πως πια έχουν περάσει δύο και πλέον δεκαετίες που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, αφού έρχονται ώρες, που αισθάνομαι κάτι σαν τον… «Χαϊλάντερ». Μοιραία, λοιπόν, έφτασαν και τα χρόνια της ωριμότητας. Πλέον αισθάνομαι μια γαλήνη, μια περισσότερη σιγουριά, μια ηρεμία και αυτοπεποίθηση, μια ασφάλεια, μια γενικότερη ψυχραιμία, όπως είπες κι εσύ πολύ σωστά. Και το κυριότερο; Δεν φοβάμαι τον ίδιο μου τον εαυτό!

Υπήρξαν διαστήματα που φοβόταν τον ίδιο του τον εαυτό;

«Θαρρώ πως ναι… Είναι πολύ μεγάλη απελευθέρωση να νιώσεις πως έφτασε η στιγμή που να μη φοβάσαι να εκτεθείς, να μη φοβάσαι να μιλήσεις, να μη φοβάσαι να έχεις άποψη κι ας είναι αντίθετη με των υπολοίπων, να μη φοβάσαι να γελάσεις και να αυτοσαρκαστείς. Είναι ελάχιστοι οι παρουσιαστές που τα έχουν όλα αυτά από την πρώτη στιγμή που βρίσκονται μπροστά από τα φώτα. Συνήθως σιγά σιγά προχωράς και χτίζεις πράγματα. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη».


σχετικα αρθρα