Η Εβελίνα Παπούλια φέτος πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις», αλλά και στο "Μπρούσκο" του ΑΝΤ1.

Με αφορμή αυτό η όμορφη ηθοποιός μιλάει για τις επικίνδυνες σχέσεις στη ζωή της. Η ίδια αποκαλύπτει:

Βέβαια και έχω ζήσει επικίνδυνες σχέσεις στη ζωή μου. Όλοι οι άνθρωποι πιστεύω πως το έχουν ζήσει! Σηκώνεσαι, ξεσκονίζεις τα πέτα σου από τη στάχτη, βγαίνεις από τα αποκαϊδια και λες: "δεν κάηκα κιόλας!", λέει η Εβελίνα Παπούλια και προσθέτει: "Μου αρέσει η υγεία στη σχέση καθώς και να περνώ καλά. Αν δεν περνώ καλά προτιμώ να φύγω!.

Όσο για την κτητικότητα, τη ζήλια και την απιστία στην προσωπική της ζωή, η ίδια απαντά:

«Η κτητικότητα δεν με πειράζει. Νομίζω ένα κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού την εμπεριέχει κιόλας διαφορετικά η σχέση είναι φιλική. Η ζήλια επίσης σε ένα επίπεδο φυσιολογικό μου αρέσει γιατί εμπεριέχει ένα παιχνίδι διεκδίκησης. Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου! Προτιμώ να έχω έναν άνθρωπος που αν ερωτευτεί άλλη γυναίκα να έχει τα κότσια να πει "γεια σας, ευχαριστώ πάρα πολύ και να φύγει. Προφανώς έχει τελειώσει η σχέση για να γίνει η μετατόπιση. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν αυτό. Εμείς αναζητούμε gladiators αλλά που να τους βρεις", δηλώνει και συνεχίζει: "Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να έχει πλάι της έναν άντρα που να νιώθει ότι μπορεί να στηριχθεί σε αυτόν». Όσο για το αν έχει βρει τον δικό της gladiator, η ηθοποιός απαντά λίγο πιο διπλωματικά: «Γενικά είμαι καλά. Περνώ μια καλή και ήρεμη φάση. Επιθυμώ την υγεία στη σχέση μου κι αν δεν την έχω ή την απαιτώ για ένα διάστημα ή φεύγω. Εγώ είμαι ή όλα ή τίποτα».