current views are: 4

15 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:01

«Όταν η κόρη μου ήταν 8 μηνών κόλλησε Η1Ν1. Ήμουν ξύπνια 16 ημέρες»

Για την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε με την κόρη της, για τη βάπτιση, αλλά και για τα ετεροθαλή αδέλφια του παιδιού της μίλησε το πρώην μοντέλο.

Δημοσίευση 11:01’

Για την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε με την κόρη της, για τη βάπτιση, αλλά και για τα ετεροθαλή αδέλφια του παιδιού της μίλησε το πρώην μοντέλο.

Για την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε με την κόρη της, για τη βάπτιση, αλλά και για τα ετεροθαλή αδέλφια του παιδιού της μίλησε το πρώην μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει…

«Η πιο άσχημη ήταν όταν ήταν οκτώ μηνών και κόλλησε Η1Ν1. Ήμουν μαζί της ξύπνια δεκαέξι μέρες. Την είχα στην αγκαλιά μου και δεν κοιμόμουν. Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ήμασταν αυτοκόλλητες, και από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι άλλος ο δεσμός μας. Ο θηλασμός ήταν μια στιγμή πολύ γλυκιά. Επίσης, όταν άρχισε να επικοινωνεί, μου έπιασε το πρόσωπο, με χάιδεψε και τώρα πια που μιλάει κανονικά έχω… λιώσει. Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου»

Η ίδια είχε πει πριν γεννήσει την κόρη της, ότι τα παιδιά του άντρα της είναι και δικά της παιδιά.

«Εννοείται αυτό. Είναι ένα κομμάτι του άντρα μου, και τον άντρα μου τον λατρεύω. Μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, η Μπιάνκα είναι η αδελφούλα τους και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω από τη μικρή Μπιάνκα. Ούτε καν να το σκεφτώ. Είναι τα καλύτερα αδελφάκια του κόσμου. Η Μπιάνκα είναι πολύ τυχερή που έχει αυτά τα αδελφάκια»

Έχουν αποφασίσει πότε θα βαφτίσουν την κόρη τους;

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Μάλλον την άνοιξη. Θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Έχουμε και οι δύο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή».


σχετικα αρθρα