Για την παράσταση «Faith» στην οποία πρωταγωνιστεί με τον με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ζέτα Δούκα.

«Είναι ένα έργο πάρα πολύ καθημερινό, με πολύ καθημερινούς διάλογους, με καταστάσεις που έχουμε ζήσει όλοι μας λίγο-πολύ σε μια σχέση. Αφορά, βέβαια, στο θέμα της απιστίας, σε πρώτο τουλάχιστον επίπεδο, θεωρώ ότι τα πιο κάτω επίπεδα έχουν να κάνουν με την αυτογνωσία μας και το πόσο γνωρίζει ο καθένας τον εαυτό του, πόσο μπορεί να αισθανθεί καλά με κάποιον άλλον, τι μπορεί να δώσει και τι δεν μπορεί να δώσει, πού υπολείπεται και πού είναι πιο ενισχυμένος»

Η ηθοποιός θα συγχωρούσε την απιστία;

«Εξαρτάται από το πώς θα γινόταν. Δηλαδή, προσπαθώ στα θέματα των σχέσεων να μην είμαι απόλυτη. Μπορώ να σου πω ότι είναι ένα πράγμα, είναι μια καθαρότατη πληγή, την οποία μάλιστα την καταλαβαίνεις όταν είναι και βαθιά. Την καταλαβαίνεις όταν γίνεται. Θεωρώ, όμως, ότι δεν είναι η πιο μεγάλη πληγή που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι. Για μένα τα πράγματα που θεωρώ ότι πολύ δύσκολα, πολύ δυσκολότερα από την απιστία θα συγχωρούσα έχουν να κάνουν με το θέμα του σεβασμού. Δηλαδή, θα ήταν πολύ δύσκολο να συγχωρήσω έναν άνθρωπο που θα με μείωνε καθημερινά, που δεν θα αισθανόμουν ότι σέβεται τη δουλειά μου και αυτό που είμαι, παρά έναν άνθρωπο που θα μου έκανε μια απιστία από το πουθενά».