Η Τζένη Μπαλατσινού, που ήταν φιλοξενούμενη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή [email protected] το βράδυ της Τρίτης, έπαιξε μαζί με τον παρουσιαστή το παιχνίδι «It's a Sin!-Confide in me»-γνωστό και ως εξομολογητήριο- και απάντησε σε 10 ερωτήσεις για να δουν κατά πόσο φοβάται την αλήθεια. Το αποτέλεσμα; Βγήκε 100% ειλικρινής! Ακολουθούν 10 ερωτήσεις με τις απαντήσεις που έδωσε η ίδια:

1. Δόξα ή χρήμα; Και γιατί; «Χρήμα. Ειδικά στις μέρες μας κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη».

2. Ποιο είναι το πιο ερωτικό σημείο του Πέτρου; «Οι πατούσες του! Αλήθεια, έχει πολύ ωραίες πατούσες και τέλεια δάχτυλα» .

3. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου που θα του ζητούσες άφεση αμαρτιών; «Ναι, η μαμά μου. Έχω πει πολλά ψέματα στη μαμά μου».
 
4. Με το χέρι στην καρδιά και με πάσα ειλικρίνεια θέλω να μου πεις ποιο Next Top Model σου άρεσε περισσότερο. Το πρώτο ή το δεύτερο; «Το πρώτο. Γιατί ήταν το πρώτο, εμείς ήμαστε πιο ψαρωμένοι. Νομίζω ότι είχαμε πιο πολλή πλάκα. Πάντα τα πρώτα είναι καλύτερα».

5. Πες μας κάτι που έγινε στο «Next Top Model» και το «έφαγε» το μοντάζ: «Πάρα πολλά. Τι να σου πρωτοπώ, Θέμη μου. Καταρχήν, γυρνούσαμε τη μισή ώρα των παικτών μπορεί και εφτά ώρες! Υπήρξαν και κάποιες εντάσεις οι οποίες κόπηκαν, μη λέμε και ψέματα».

6. Σε ποια εκπομπή από αυτές υπάρχουν στην τηλεόραση δεν θα συμμετείχες με τίποτα; «Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Καταρχήν, επειδή έχω πολύ καλύτερη φωνή από όλους εκεί μέσα (είπε και ξέσπασε σε γέλια). Η αλήθεια είναι ότι χάλια φωνή έχω, μπορεί να είμαι και η χειρότερη από όλους».

7. Αν πάρουμε ως δεδομένο πως πολλοί κάνουν μεταγραφές σε τηλεοπτικά κανάλια, εσύ σε ποιο κανάλι θα ήθελες να κάνεις εκπομπή; «Στο Discovery Channel» αστειεύτηκε αρχικά αλλά μετά συμπλήρωσε«Θα ήθελα να μείνω στον ΑΝΤ1».

8. Αν υποθέσουμε πως ο ΑΝΤ1 σού προτείνει να κάνεις εκπομπή όπως τη θέλεις εσύ, αλλά η μόνη ελεύθερη μέρα και ώρα είναι Πέμπτη μεσάνυχτα και θα παίζει απέναντι από την εκπομπή του σύζυγου σου, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου;«Η πρώτη αντίδραση είναι όχι. Η δεύτερη θα είναι να το σκεφτώ. Η τρίτη θα είναι όχι, αλλά μπορεί να είναι και ναι. Και θα το συζητούσα με τον Πέτρο. Μπορεί εκείνος να μας απάλλασε και να πήγαινε η εκπομπή του Παρασκευή».

9. Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες να χαστουκίσεις κάποιον; «Ήταν πρόσφατα, τον Μάρτιο. Σε επαγγελματική ένταση πάνω. Το σκέφτηκα, αλλά δεν το έκανα. Το είχα κάνει παλιά, μια φορά σε προσωπικό επίπεδο».

10. Η guest εμφάνισή σου στο «Dancing With The Stars» συζητήθηκε πολύ και ομολογουμένως ήταν και πολύ εντυπωσιακή. Θα το σκεφτόσουν να συμμετάσχεις στο νούμερο 3;«Όχι. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ και τον ΑΝΤ1 για τα δωρεάν μαθήματα. Αλλά δεν μπορώ να χορεύω τρεις φορές την ημέρα. Οι άλλοι είναι νέοι άνθρωποι, εγώ είμαι μια μεγάλη γυναίκα, δεν γίνεται. Και δεν προλαβαίνω. Και επίσης, είναι πάρα πολύ δύσκολο κι έχει τρομερό άγχος. Μην το βλέπεις έτσι».

 Πηγή: yupi.gr