Γιώργος Λιάγκας: Έφυγε οριστικά από το σπίτι

Γιώργος Λιάγκας: Έφυγε οριστικά από το σπίτι

Μετά από έντεκα μέρες από την κοινή τους δήλωση, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δε μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη!

Ο Γιώργος μετακόμισε αθόρυβα όχι μόνο γιατί δεν ήθελε να γίνει «θέαμα», αλλά κυρίως επειδή η συγκεκριμένη μετάβαση δεν θέλει να επηρεάσει τα δυο παιδιά που έχει με την Φαίη Σκορδά. Το νέο διαμέρισμα που βρήκε ο παρουσιαστής είναι πολύ κοντά στην οικογενειακή κατοικία.

Το διαμέρισμά του είναι 70 τμ και είναι μόλις λίγα στενά μακριά από το σημείο που μένουν τα παιδιά του και αυτή ήταν η βασική προϋπόθεση για την επιλογή του. Ο Γιώργος μετέφερε στο διαμέρισμα τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά του είδη, ρουχισμό και κάποια αντικείμενα, ενώ το σπίτι είναι απλά λειτουργικό σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo!

O Γιώργος βλέπει καθημερινά τα παιδιά, ενώ έχει παραχωρήσει το τζιπ στη Φαίη, ώστε να μετακινείται με τα παιδιά οπουδήποτε χρειάζεται, καθώς αυτό ήταν το βασικό αυτοκίνητο της οικογένειας. Ο ίδιος έχει κρατήσει ένα σπορ αυτοκίνητο, αλλά και ένα μικρότερο τζιπ, ενώ η παρουσιάστρια έχει κρατήσει το δικό της 500άρακι με το οποίο μετακινείται καθημερινά από και προς τον ΑΝΤ1!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο