current views are: 14

20 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:00

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο»

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος άνθρωπος και το αποδεικνύει με τις δηλώσεις της. 

Δημοσίευση 16:00’

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος άνθρωπος και το αποδεικνύει με τις δηλώσεις της. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος άνθρωπος και το αποδεικνύει με τις δηλώσεις της. Η ηθοποιός μιλάει για τους ρόλους που ονειρεύεται, για την μανία της με το νοικοκυριό αλλά και για την αλήθεια, τη δική της και των γύρω της.

Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι πίσω από την καλλονή Ζέτα κρύβεται μια μισότρελη με την καθαριότητα νοικοκυρά. Μαγειρεύεις κιόλας;

Νομίζω ότι δεν παρακολουθείς τα όσα έχω πει κατά καιρούς. Φυσικά και μαγειρεύω, αλλά δεν το θεωρώ κατόρθωμα. Τουναντίον! Και ξέρεις… δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί κάποιος να μην μπορεί να τα πιστέψει όλα αυτά.

Έγραφα προ ημερών ότι είσαι ένας κανονικός άνθρωπος και όχι μια απόμακρη σταρ. Σε αφορά να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια ή όχι πια;

Δεν προτιμώ τίποτα! Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει, να κρίνει και να εκφέρει ανεπηρέαστος την άποψή του. Είναι αδύνατον, όπως καταλαβαίνεις, ο κόσμος να ξέρει τι είναι αλήθεια και τι όχι. Όμως, σίγουρα διαισθάνεται και νιώθει!

Εκτός θεάτρου φέτος, μετά τις ανατροπές που έγιναν με την «Ωραία μου κυρία», η οποία ναυαγεί τελικά, από ό,τι μαθαίνω. Σε χαλάνε οι ανατροπές; Σου σπάνε τα νεύρα;

Στιγμιαία μια ανατροπή σίγουρα με προβληματίζει. Δεν με εκνευρίζει όμως, εκτός αν είναι πολλές στη σειρά. Είμαι της άποψης πως ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή -όσο κοινότοπο και αν ακούγεται- γίνεται για κάποιον λόγο και η επόμενη ημέρα είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη. Θεωρώ, λοιπόν, ότι για την εν λόγω παράσταση το μήνυμα είναι πλέον σαφές (σ.σ.: χαμογελάει).

Υπάρχουν ρόλοι και έργα που ονειρεύεσαι;

Φυσικά και υπάρχουν! Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επαναπαύομαι ποτέ, αλλά βρίσκομαι σε μια διαρκή αναζήτηση. Άλλωστε, αυτή είναι η «ωραία πρόκληση» της δουλειάς μας. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου, εξερευνάς νέα πράγματα και δεν σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι!