current views are: 12

22 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:29

Λαμπερές παρουσίες στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Μουσείο Μπενάκη, η παρουσίαση του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ

Δημοσίευση 11:29’

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Μουσείο Μπενάκη, η παρουσίαση του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Μουσείο Μπενάκη, η παρουσίαση του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2016 – 2017.

Σύμφωνα με το newpost.gr, ενημέρωση και άνοιγμα στην ψυχαγωγία είναι το μεγάλο ατού του φετινού ΣΚΑΪ, που πρωτοπορεί και συναρπάζει ανοίγοντας τα φτερά του για ψηλά…

Εφέτος ο ΣΚΑΪ συνεχίζει δυναμικά, με πυξίδα – όπως πάντα – την ενημέρωση, και με κορυφαίους δημοσιογράφους να πλαισιώνουν της εκπομπές.

Ο πρόεδρος Ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για την ανάπτυξη του ΣΚΑΪ και εξήγγειλε τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού που θα εκπέμπει ενημερωτικό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο, πρώτα από τις δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες, και αν αλλάξουν τα δεδομένα με ελεύθερο σήμα.

Παράλληλα, ο κ. Αλαφούζος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα στα οποία δίνει μεγάλο βάρος στο πρόγραμμά του φέτος ο ΣΚΑΪ.

Εκτός από το X-Factor που πέρυσι λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, φέτος η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με το The Voice, ένα τάλεντ σόου που έχει ήδη ξεκινήσει, και έχει τύχει θερμής αποδοχής από το κοινό, με τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωστή Μαραβέγια.

Σε λίγο έρχεται όμως και το Survivor, το οποίο θα παρουσιάζει ο κοσμογυρισμένος Σάκης Τανιμανίδης, ενώ ήδη προβάλλεται και το Junior Music Stars, ένα παιχνίδι που αναδεικνύει τα «αυριανά αστέρια» στη μουσική, μια ιδέα του Γιώργου Θεοφάνους.

Επίσης, στην εφετινή σεζόν τη δική τους θέση στο πρόγραμμα του σταθμού θα έχουν οι ελληνικές και ξένες ταινίες, οι εκπομπές μαγειρικής, ταξιδιών και τα ποιοτικά ντοκιμαντέρ.

Στο πρώτο αναλυτικό δελτίο της ημέρας την παρουσίαση έχει η Εύα Αντωνοπούλου, ενώ στις 9 το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα ηνία η Σία Κοσιώνη.

Ο κ. Αλαφούζος τόνισε ότι:

περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια το καλοκαίρι σε σχέση με την αδειοδότηση. Αυτή η ιδέα ήταν αναχρονιστική και πήγαινε κόντρα στις τεχνολογικές και τηλεοπτικές εξελίξεις. Αν γινόταν πραγματικότητα το εγχείρημα θα δημιουργούσε ένα προκλητικό ολιγοπώλιο. Οι 4 σταθμοί θα έβγαζαν απίθανα κέρδη. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μια τέτοια εποχή μια αριστερή κυβέρνηση θα έκανε κάτι τέτοιο. Να δημιουργούσε δηλαδή ένα ολιγοπωλιακό καθεστώς όπου στην πραγματικότητα τα κανάλια θα κερδοσκοπούσαν.

Ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης επισήμανε ότι «πριν από λίγο καιρό ήμασταν περήφανοι στον ΣΚΑΪ για την ενημέρωση. Τώρα είμαστε περήφανοι και για την ψυχαγωγία. Καταφέραμε να δέσουμε μια πολύ δυνατή ενημέρωση με άποψη με μια πολύ δυνατή ψυχαγωγία με άποψη. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Προγράμματος Τηλεόρασης ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε ότι «μαζί με τους κορυφαίους δημοσιογράφους που αποτελούν τον ΣΚΑΪ έχουν προστεθεί ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, δημιουργοί, ροκ σταρ ακόμη. Καλλιτέχνες που βρίσκονται στον ΣΚΑΪ για να το περιβάλλουν με το ταλέντο τους και τη λάμψη».

Στην παρουσίαση της νέας τηλεοπτικής σεζόν μίλησαν επίσης η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΚΑΪ Δώρα Γιαννακάκη ο εμπορικός διευθυντής του ΣΚΑΪ Γιάννης Σφακιανάκης, και ο Σάκης Ρουβάς.


σχετικα αρθρα