current views are: 9

23 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:50

Στιγμές χαλάρωσης για τη Ναταλία Δραγούμη (φωτό)

Μία πνοή διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης φυσάει στο νησί της Μυκόνου. 

Δημοσίευση 11:50’

Μία πνοή διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης φυσάει στο νησί της Μυκόνου. 

Μία πνοή διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης φυσάει στο νησί της Μυκόνου. Μία πνοή με στοιχεία ανατολής προσαρμοσμένα σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Εκεί που η μαγεία συναντά τη χαλάρωση, το Nefes Spa & Bath ετοιμάζεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ευεξίας σε σώμα και πνεύμα.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν δηλώσει «fan» του Nefes Spa & Bath μεταξύ των οποίων και η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη η οποία δήλωσε άκρως ενθουσιασμένη από την εμπειρία της στο Spa ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κανείς στον εαυτό του».

Πίσω από την μοναδική αυτή πρόταση ευεξίας και χαλάρωσης, βρίσκεται η Μαρία Σιταρά η οποία δημιούργησε έναν χώρο με αέρα και αύρα ανατολής, προσαρμοσμένο στα πρότυπα ενός παγκόσμιου προορισμού και ικανό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσώπου και σώματος (massage-hammam-bath).

Oι εξιδεικευμένες υπηρεσίες του Nefes Spa & Bath χαρίζουν πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας αποκλειστικά με τη χρήση προϊόντων που φέρουν τις διάσημες υπογραφές της Ελβετικής Valmont και της Γαλλικής Cinq Mondes όπως και των αρωμάτων Amouage & Montale Paris.

Στο μοναδικής αισθητικής χώρο του Nefes Spa & Bath ξεχωρίζει η τελετουργική διαδικασία του Χαμάμ με τον παραδοσιακό τρόπο απολέπισης επάνω στο ζεστό μάρμαρο σε συνδυασμό με τη χρήση του ειδικού γαντιού Kassa, και των αγνών προϊόντων που βασίζονται σε Μαροκινές συνταγές και χαρίζει ευεξία και βελούδινη αίσθηση στο δέρμα που το ακολουθεί για καιρό.

To Nefes Spa & Bath σας περιμένει καθημερινά από τις 11:00 έως τις 21:00 στο νέο εμπορικό κέντρο Mykonos Mall (περιοχή Βρύση). 


σχετικα αρθρα