current views are: 14

25 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:00

Τόλης Βοσκόπουλος: Έφτασε η ώρα του DNA

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου

Δημοσίευση 14:00’

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου σχετικά με την πατρότητα της Χαράς, υπόθεση που μένει ανοιχτή από το 2007, μετά την απόφαση του Εφετείου να διατάξει εκ νέου εξέταση DNA.

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η 27χρονη, καλούνται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso, να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το Εφετείο φαίνεται πως εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή της μητέρας της Χαράς, που ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, το δικαστήριο καθόρισε ποιος θα είναι ο πραγματογνώμονας και σε ποιο εργαστήριο ανάλυσης θα γίνει η εξέταση. Έτσι, και οι δυο εμπλεκόμενοι κλήθηκαν να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Τόλης και Τζούλια αρραβωνιάστηκαν το 1986, ενώ ακολούθησε ο γάμος και η γέννηση της Χαράς. Μετά από εννέα χρόνια γάμου, το 1995, χωρίζουν επεισοδιακά. Το διαζύγιό τους γίνεται θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ανταλλάσσουν εκατέρωθεν κατηγορίες, ακόμα και για σχέδιο δολοφονίας του τραγουδιστή, ενώ δεν λείπει η παρουσία τους σε τηλεοπτικές εκπομπές.


σχετικα αρθρα