current views are: 16

28 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:50

Εντυπωσιακά εγκαίνια στην Κηφισιά

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Enny Monaco στην Κηφισιά

Δημοσίευση 11:50’

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Enny Monaco στην Κηφισιά

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Enny Monaco στην Κηφισιά στην οδό Λεβίδου 16, όπου πλήθος κόσμου από την κοσμική Αθήνα και την εγχώρια showbiz έδωσε δυναμικό παρών.

Επίσημος προσκεκλημένος της Enny Monaco και της Αμαλίας Κορασίδη για τα εγκαίνια του καταστήματος,  ήταν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Edgardo Osorio, ιδρυτής και Creative Director της Aquazzura. Η παρουσία του δημιούργησε πανδαιμόνιο στο κατάστημα και ο ίδιος χαμογελαστός δεν σταμάτησε λεπτό να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του και να υπογράφει αυτόγραφα ακόμα και πάνω σε παπούτσια.

Μεγάλος αρωγός στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν το BULLDOG GIN με το ” The perfect G&T” , το οποίο σε αυτή την εκδήλωση σερβιρίστηκε με ένα “γυναικείο” touch από ροζ τριαντάφυλλο και συντρόφευσε  μία ακόμα εκδήλωση όπως μόνο αυτό μπορεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις την βραδιά των εγκαινίων θα διατεθεί στο Φιλανθρωπικό Σωματείο MDA HELLAS για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

 

Λίγα λόγια για την Enny Monaco

Η Enny Monaco έκανε την πρώτη τ εμφάνιση το 1989, με μία μικρή boutique με χειροποίητα κοσμήματα στο Νέο Ψυχικό. Πολύ γρήγορα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της έγιναν γνωστά και έγινε ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς μόδας στην Αθήνα. Στην Αθήνα υπάρχουν 3 καταστήματα στις περιοχές του Κολωνακίου, της Γλυφάδας και της Κηφισιάς καθώς και στο νησί της Μυκόνου. Σήμερα, η Enny Μονακό είναι επαναστατική όπως ήταν πάντα. Ένα από τα πιο γνωστά brands στην Αθήνα, συνεχίζει να προσφέρει ρούχα που έχουν επιλεχθεί από μια σειρά κορυφαίων παγκοσμίως σχεδιαστών. “Το να επιλέγεις κομμάτια που σου αρέσουν πραγματικά, είναι σχετικό με την ατομικότητα, την ποιότητα και την κομψότητά σου», λέει η Αμαλία Κορασίδου εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας. Brands όπως: Alaia, Agnona, παπούτσια Aquazzura, Balmain, Christian Louboutin, Giambatista Valli, Kiton, Nancy Gonzales croco bags, Peter Pilotto, Roland Mouret, Zac Posen, The Row και πολλά άλλα, όλα βρίσκονται κάτω από τη στέγη του Enny Monaco. Ο στόχος της Enny Μονακό είναι να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να χτίσουν ένα total look που να χαρακτηρίζεται από ελευθερία και ατομικότητα.


σχετικα αρθρα