Για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συνεργασίες της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νεφέλη Κουρή.

«Δεν νομίζω πως μέχρι σήμερα έχω κυνηγήσει τα πράγματα όσο θα έπρεπε. Μπορεί κάποια στιγμή να μειωθεί η αυτοπεποίθησή μου. Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος μας, θέλει πολλή δύναμη και υπομονή για να τα καταφέρεις. Είναι πολύ κλειστά τα πράγματα, υπάρχει κύκλωμα, υπάρχουν γνωριμίες και θα πρέπει να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Πέρα από το ταλέντο ή το χάρισμα, είναι και θέμα τύχης. Πολλές φορές μέχρι σήμερα μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όμως θέλει και πολύ κυνηγητό και πολλή δουλειά», λέει στο Beaute και συνεχίζει:

«Η τύχη που είχα μέχρι τώρα συνίσταται στο ότι έχω αυτό που χρειάζεται ένας σκηνοθέτης για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη του. Όταν, για παράδειγμα, ο Στάθης Λιβαθινός έψαχνε την Αρετούσα, εγώ είχα τον συνδυασμό που ζητούσε. Το ίδιο και τώρα για τον ρόλο στο «Η λέξη που δεν λες» (Alpha).

Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα μετά από ακροάσεις. Δεν με πήραν ποτέ να μου πουν; «Εσένα θέλουμε!» Η διαδικασία της οντισιόν προϋποθέτει πολλή δουλειά, ψυχραιμία, υπομονή, να περιμένεις μαζί με άλλα κορίτσια που ενδεχομένως να κριθούν καλύτερες και να πάρουν εκείνες τη δουλειά. Πάνω απ' όλα απαιτεί να είσαι αληθινός εκείνη τη στιγμή, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, ξεπερνώντας την αγωνία σου για το αν τελικά θα σε πάρουν. Αυτό προσπαθώ κάθε φορά. Και φυσικά υπήρξαν φορές που δεν με επέλεξαν».