current views are: 8

1 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση12:00

«Κλάψτε» με τη δήλωση του Μπίμπερ: «Το Instagram είναι του διαβόλου»

Αφού κατέκλεισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του και χρησιμοποίησε το Instagram για να προωθήσει τη δουλειά του…

Δημοσίευση 12:00’

Αφού κατέκλεισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του και χρησιμοποίησε το Instagram για να προωθήσει τη δουλειά του…

Αφού κατέκλεισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του και χρησιμοποίησε το Instagram για να προωθήσει τη δουλειά του, αλλά και τον τρόπο ζωής του, ο 22χρονος ποπ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο δημοφιλές app media και από ότι φαίνεται, ξεκίνησε πόλεμο εναντίον του, καθώς πλέον πιστεύει ότι «είναι του διαβόλου»

Τη δήλωση αυτή την έκανε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λονδίνο και τρεις μήνες μετά την διαγραφή της σελίδας του.

«Ποιος νομίζει ότι θα πρέπει να επιστρέψω στο Instagram;», ρώτησε ο Μπίμπερ τους θαυμαστές του κι αυτοί ξέσπασαν σε κραυγές.

Μπα… Εγώ δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Το Instagram είναι του διαβόλου. Είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι το Instagram είναι η κόλαση. Είμαι κατά 90% σίγουρος. Πρέπει να το στείλουμε στην κόλαση και να κλειδώσουμε τον διακομιστή του Instagram

προέτρεψε τους θαυμαστές του.

«Δεν ξέρω γιατί μιλάω γι’ αυτό», πρόσθεσε ο τραγουδιστής γελώντας.

Η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν η τελευταία της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2016. Οι συναυλίες του ποπ σταρ θα ξεκινήσουν και πάλι τον Φεβρουάριο του 2017 από το Μεξικό και θα συνεχιστούν, μεταξύ άλλων, στην Αυστραλία, την Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ιταλία.

«Αυτή είναι η τελευταία μας εμφάνιση… και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Νιώθω ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα… και να τριγυρίζω στο δωμάτιο μου, να βγάλω φωτογραφίες για το Instagram, αλλά να μην τις δημοσιοποιήσω», είπε ο Τζάστιν στους θαυμαστές του.

Τα συμπεράσματα δικά σας…