Η 24χρονη celebrity έχει σαρώσει τα social media!

Η αλήθεια είναι ότι μοιράζεται όλη της τη ζωή μέσα από αυτά κι επειδή ο βίος της – αν και τόσο μικρή – είναι αρκετά ενδιαφέρων, «μετράει» ήδη εκατομμύρια ακόλουθους!

Είναι γοητευτική, είναι πολύ σέξι κι αυτοί επίσης είναι έξτρα λόγοι, που βοηθούν στο να γίνει διαδικτυακά πιο… ελκυστική!

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ είναι η νέα «βασίλισσα» του Instagram, αποτελώντας τη διάσημη με τους περισσότερους ακολούθους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για το 2016, με 103 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους.

Ο Γκόμεζ «εκθρόνισε» από την κορυφή την επίσης τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, που μετρά 93,6 εκατομμύρια «followers».

Όπως γνωστοποίησε το Instagram, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δημοσιεύσει τις οκτώ από τις 10 πιο «αγαπημένες» φωτογραφίες, που έχουν αναρτήσει διάσημοι στον συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης φέτος, καθώς και επτά από τα δέκα δημοφιλέστερα βίντεο.

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία της Γκόμεζ, στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα μπουκάλι αναψυκτικού, συγκέντρωσε 5,9 εκατομμύρια «likes».

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, βρίσκεται η ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε με 89,6 εκατομμύρια φίλους, ενώ ακολουθεί η Μπιγιονσέ με 88,9 εκατομμύρια ακολούθους. Πίσω τους, βρίσκονται η Κιμ Καρντάσιαν και ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η παρακάτω είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφία της Σελένα...

 

when your lyrics are on the bottle ???? #ad

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Selena Gomez (@selenagomez) στις