current views are: 7

5 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:00

Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο τέσσερις πασίγνωστοι Έλληνες τραγουδιστές!

Δεν ήταν και τόσο εύκολο το Σαββατοκύριακο για τους τέσσερις τραγουδιστές…

Δημοσίευση 18:00’

Δεν ήταν και τόσο εύκολο το Σαββατοκύριακο για τους τέσσερις τραγουδιστές…

Δεν ήταν και τόσο εύκολο το Σαββατοκύριακο για τους τέσσερις τραγουδιστές…

Ηλίας Βρεττός, Αγγελική Ηλιάδη, Λευτέρης Πανταζής και Σάκης Αρσενίου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ύστερα από έντονα προβλήματα με την υγεία τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη έπασχε από πολυήμερη ταλαιπωρία οξείας λαρυγγίτιδας, όπου της χορηγήθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece. Δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω” έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram και προσέθεσε: “ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που μου χορήγησε ο γιατρός μου ο Κ. Χρήστος Ζαφειρίου και κάνοντας αυστηρά αφωνία εύχομαι αύριο να είμαι καλύτερα και να είμαι κοντά σας… Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ. Σας αγαπώ πολύ

έγραψε η ίδια.

Λίγες ώρες μετά στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Ηλίας Βρεττός με γαστρεντερίτιδα.

 

Καταραμένη γαστρεντερίτιδα!!! #ΣΚ #atthehospital #shithappens #tanevramou #vrettomania #nonstop

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει με μια φωτογραφία τους διαδικτυακούς του φίλους για το ατυχές περιστατικό που του συνέβη ευρισκόμενος στο θάλαμο του νοσοκομείου.

«Καταραμένη γαστρεντερίτιδα!!!», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Στο νοσοκομείο πήγε και ο Σάκης Αρσενίου με βήχα με παροξυσμό (δηλαδή έντονες κρίσεις). Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Frangelico με την Αγγελική Ηλιάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα  με την Freddo ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει έχοντας αφόρητους πόνους στο ισχίο. Ο ίδιος μάλιστα, αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις για να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις του επί σκηνής.


σχετικα αρθρα