Καλεσμένη στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί»ήταν η Αθηνά Οικονομάκου. Η 25χρονη ηθοποιός μίλησε στους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο για τον ρόλο της κομμώτριας Κικίτσας που ενσαρκώνει στην παράσταση "Οι Απελπισμένοι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ως Κικίτσα όλοι οι άντρες της ζωής μου με έχουν πληγώσει».

Παράλληλα, συνέκρινε την θεατρική Κικίτσα με την τηλεοπτική Ξένια, αναφέροντας: «Δόξα τω Θεώ!, ο ρόλος είναι εντελώς κόντρα από την Ξένια και ο κόσμος δεν ταυτίζεται. Είναι η πρώτη φορά που δεν με ρωτάνε για την Ξένια σε αυτή την παράσταση. Την γλίτωσα!», ενώ, τόνισε πως ο χαρακτήρας της Κικίτσας είναι πιο κοντά σε εκείνη από ό,τι αυτός της Ξένιας.

Από την άλλη πλευρά, στην ερώτηση: «Μέχρι ποιο σημείο θα μπορούσες να φτάσεις για έναν άντρα; Θα έφτανες μέχρι εκεί που έφτασε η Ξένια;», η 25χρονη ηθοποιός απάντησε αφοπλιστικά: «Μέχρι πουθενά!», ενώ αργότερα διευκρίνισε πως δεν θα αντιδρούσε ποτέ όπως η Ξένια, αλλά «αλίμονό μου, αν δεν έχω νιώσει για κάποιον άντρα τέτοια συναισθήματα ώστε να τον παρακαλέσω!».

Παράλληλα, τόνισε πόσο δύσκολο απεδείχθη για εκείνη να κρύψει τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή: «Αν μιλήσω από τη δική μου εμπειρία, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο (να κρύψεις την προσωπική σου ζωή), εκτός κι αν κλειστείς στο σπίτι σου και δεν πηγαίνεις πουθενά. Βεβαίως και μπορείς να διαφυλάξεις όσο το δυνατόν περισσότερο την προσωπική σου ζωή, αλλά μέχρι εκεί».

Τέλος τόνισε μετά από σχετική ερώτηση: «Πολλές φορές έχω πιεστεί από δημοσιογράφους κι έχω στεναχωρηθεί από δημοσιεύματα και έχω σκεφτεί μήπως κάνω κάτι λάθος, αλλά τελικά κατάλαβα πως έτσι είναι το παιχνίδι και πως δεν έφταιγα εγώ».


Πηγή; Yupi.gr