current views are: 5

6 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:00

Γιώργος Λιάγκας: «Σε έναν χωρισμό τις δυσκολίες τις περνούν τα παιδιά»

Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα από την Φαίη Σκορδά ήταν… διπλός. 

Δημοσίευση 11:00’

Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα από την Φαίη Σκορδά ήταν… διπλός. 

Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα από την Φαίη Σκορδά ήταν… διπλός. Χωρίσανε όχι μόνο ως ζευγάρι αλλά και επαγγελματικά. Άραγε ο διπλός χωρισμός -και στη ζωή και στην τηλεόραση– κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα στη διαχείριση τους;

«Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, όχι. Και η Φαίη και εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες. Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που έκαναν κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό κομμάτι, και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε έναν γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δυο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά» τόνισε στο Big Fish.

Λογικά αυτή πρέπει να είναι μια ζόρικη – σε προσωπικό επίπεδο – περίοδος για τον ίδιο. Δεν το αρνείται:

Δεν περνάω εγώ δύσκολη φάση. Σε έναν χωρισμό τις δυσκολίες τις περνούν τα παιδιά. Εμείς αυτό που φροντίζουμε είναι να περάσουν τα παιδιά ανώδυνα αυτή τη φάση. Οι μεγάλοι παίρνουμε τις αποφάσεις μας. Και τις παίρνουμε πάντα για το καλό των παιδιών μας. Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των Μέσων, τα σοβαρά μέσα και οι σοβαροί δημοσιογράφοι προσέγγισαν τον χωρισμό πιο ανθρώπινα και με κατανόηση. Ότι θα υπήρχαν κιτρινισμοί και ακρότητες το περίμενα. Γενικά, όμως, δεν έχω παράπονο, παρότι δεν έχω κοιτάξει σε βάθος τι έχει γραφτεί για να μη στενοχωρηθώ.