current views are: 7

6 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:00

Μισέλ Ομπάμα: Συμπαράσταση στην Ιταλία με… Gucci φόρεμα! (φωτό)

Στα 39α βραβεία Κένεντι, μία εκδήλωση που θεωρείται «πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς» έδωσαν το «παρών» ο Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. 

Δημοσίευση 15:00’

Στα 39α βραβεία Κένεντι, μία εκδήλωση που θεωρείται «πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς» έδωσαν το «παρών» ο Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. 

Στα 39α βραβεία Κένεντι, μία εκδήλωση που θεωρείται «πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς» έδωσαν το «παρών» ο Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για μία ακόμη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την τολμηρή επιλογή της που «μύριζε» Χόλιγουντ.

Η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε δημιουργία του ιταλικού οίκου Gucci. Μία μακριά μαύρη τουαλέτα με τα σμαραγδί τυπώματα φύλλων και βαθύ ντεκολτέ ειδικά σχεδιασμένη για εκείνην από τον επικεφαλής σχεδιατή του οίκου Alessandro Michele.

Όπως σχολιάζουν οι New York Times, «ήταν η πρώτη φορά στα οκτώ χρόνια που για αυτή την εκδήλωση η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε δημιουργία μη Αμερικανού σχεδιαστή. Κίνηση που δεν περνά απαρατήρητη. Πόσο μάλλον όταν  πρόκειται για μια εκδήλωση που παρακολουθούν σχεδόν 10 εκατ. ζευγάρια μάτια και μάλιστα τη στιγμή που γνωρίζει ότι κάθε της εμφάνιση παρακολουθείται και σχολιάζεται με διαρκώς μεγαλύτερη ένταση» 

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία έκανε και την τελευταία της επίσημη εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Μισέλ μπορεί να σκέφτηκε ότι απλά πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φόρεμα, στις τάσεις της μόδας. Ωστόσο, τονίζουν, δεδομένων των κινήσεων της τα τελευταία οκτώ χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων «Το φόρεμα» χρησιμοποιήθηκε ως ένα στρατηγικό εργαλείο διπλωματίας είναι πιθανό να έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή στο Gucci φόρεμα, θέλοντας να τονίσει τη σημασία της ιταλικής μόδας σε μια ευαίσθητη συγκυρία για την Ιταλία.

Πάντως οι New York Times αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πρόκειται απλά για μία τυχαία επιλογή.

Η τελευταία φορά που η Μισέλ Ομπάμα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της ήταν στο δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Ρέντσι, όπου η δημιουργία σε ροζ – χρυσό του οίκου Versace άφησε τους πάντες άφωνους.


σχετικα αρθρα