current views are: 19

6 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:00

Το σοκ της Παλαιολόγου, όταν είχε σχέση με τον Πάριο (βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο πριν από περίπου οκτώ χρόνια

Δημοσίευση 18:00’

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο πριν από περίπου οκτώ χρόνια

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο πριν από περίπου οκτώ χρόνια, ενώ πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες για επανασύνδεση, κάτι όμως που τελικά διαψεύστηκε από την ίδια. Η ηθοποιός θυμάται τη δύσκολη περίοδο, που πέρασε, κατά τη διάρκεια της σχέσης αυτής…

Πέρασα μια δύσκολη περίοδο με τους παπαράτσι, που είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ήταν οι παπαράτσι πίσω από τους θάμνους και με το που έβγαινα από το σπίτι πετάγονταν τα φλας κι έλεγα “ώπα, τι γίνεται;”

είπε, στην εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» (Epsilon), η ηθοποιός, διευκρινίζοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή.

Και συνέχισε: «ήταν πολύ αναγνωρίσιμος και ήταν μια σχέση που έπεσε πολύ φως πάνω της. Έπαθα σοκ τότε, γιατί δεν ήμουν από τα πρόσωπα που είχε ασχοληθεί ποτέ ο κίτρινος τύπος και, επίσης, οι γονείς μου δεν μπορούν να το διαχειριστούν εύκολα αυτό το πράγμα. Η μητέρα μου άνοιγε την τηλεόραση και άκουγε αυτά που λένε και πάθαινε μικρά απανωτά εγκεφαλικά και με έπαιρνε και με ρωτούσε αν είμαι εντάξει. Ε, μετά, αν χωρίζεις έτσι, τελειώνει το πράγμα».


σχετικα αρθρα