current views are: 5

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:31

Το πιο… διάσημο διαζύγιο έρχεται

Οι φήμες για το διαζύγιο αυτό κυκλοφορούν εδώ και καιρό, τώρα όμως έχουν ενταθεί περισσότερο από ποτέ!

Δημοσίευση 08:31’

Οι φήμες για το διαζύγιο αυτό κυκλοφορούν εδώ και καιρό, τώρα όμως έχουν ενταθεί περισσότερο από ποτέ!

Οι φήμες για το διαζύγιο αυτό κυκλοφορούν από τον Φεβρουάριο, τώρα όμως έχουν ενταθεί περισσότερο από ποτέ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, η Κιμ Καρντάσιαν σκοπεύει, όταν ο Κάνι Γουέστ αναρρώσει από τον νευρικό κλονισμό που υπέστη, να του ζητήσει να χωρίσουν “επειδή δεν περνάει καλά μαζί του”.

Δυόμιση χρόνια μετά τον υπερπολυτελή και πολυσυζητημένο γάμο τους, η 36χρονη φέρεται να σχεδιάζει να αλλάξει πορεία στη ζωή της.

Προς το παρόν στέκεται στο πλευρό του ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες του ζήτησε να κάνουν ένα διάλειμμα πριν εκείνη πετάξει για Νέα Υόρκη για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι.

Η τηλεπερσόνα δεν έχει καταθέσει ακόμη τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά «σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματά της», ενώ σκοπεύει να ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους Νορθ και Σαιντ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο τους δεν μένουν πλέον μαζί στο μέγαρο της οικογένειας στο Μπελ Αιρ, αλλά σε διαμέρισμα κοντά στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, πηγή από το κανάλι Ε! όπου μεταδίδεται και η εκπομπή των Καρντάσιανς αναφέρει πως η Κιμ και ο άντρας της ζουν μαζί και θέλει να βοηθήσει τον Κάνι Γουέστ να σταθεί και πάλι στα πόδια του.


σχετικα αρθρα