current views are: 8

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:00

Απορρίφθηκε αίτημα του Μπραντ Πιτ για μη δημοσιοποίηση εγγράφων του διαζυγίου

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την ιδιαίτερα προβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαδικασία 

Δημοσίευση 10:00’

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την ιδιαίτερα προβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαδικασία 

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την ιδιαίτερα προβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαδικασία του διαζυγίου του από τη Αντζελίνα Τζολί και την κηδεμονία των παιδιών τους, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από δικαστή του Λος Άντζελες.

Ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπαρτζ Τζούνιορ του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημα του Πιτ, δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

Καθώς ο δικαστής αποφάσισε να μην μείνει μυστική όλη η υπόθεση, είπε ότι θα εξεταστούν αιτήματα για τη μη δημοσιοποίηση ειδικών εγγράφων, δεδομένου κυρίως ότι και τα έξι παιδιά του ζεύγους είναι ανήλικα και η υπόθεση για την κηδεμονία τους είναι σε εξέλιξη.

Το δικαστήριο αναγνωρίζει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των ανήλικων παιδιών και θα καθοδηγηθεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών, είπε ο δικαστής.

Οι εκπρόσωποι της Τζολί δεν απάντησαν σε τηλεφώνημα ή σε μηνύματα του Reuters που ζητούσαν ένα σχόλιο, ούτε και οι εκπρόσωποι του Πιτ.

Η 41 ετών Τζολί και ο 52χρονος Πιτ, γνωστοί ως Μπραντζελίνα, ήταν ζευγάρι από το 2005, παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και ο ξαφνικός χωρισμός τους τον Σεπτέμβριο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, έπειτα από ένα περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του οποίου λέγεται ότι ο Πιτ έχασε την ψυχραιμία του μπροστά σε ένα ή περισσότερα παιδιά του.

Τότε εκείνη αποφάσισε ότι “για την υγεία της οικογένειας” πρέπει να ζητήσει διαζύγιο κα την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον Μάντοξ, τον Παξ και την Ζαχάρα και έχει τρία βιολογικά παιδιά: την Σιλό Νουβέλ και τα δίδυμα Νοξ Λίον και Βίβιαν Μαρσελίν, όλα τους ηλικίας 8 έως 15 ετών.

Ο Πιτ έχει ζητήσει επίσης την κηδεμονία των παιδιών.


σχετικα αρθρα