current views are: 13

9 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:00

Η Σοφία Βεργκάρα δέχτηκε μήνυση από τα κατεψυγμένα έμβρυά της

Μια από τις πιο απίστευτες ιστορίες που έχουμε ακούσει ποτέ εξελίσσεται αυτές τις μέρες στο Χόλιγουντ με πρωταγωνίστρια την “καυτή” Λατίνα ηθοποιό.

Δημοσίευση 08:00’

Μια από τις πιο απίστευτες ιστορίες που έχουμε ακούσει ποτέ εξελίσσεται αυτές τις μέρες στο Χόλιγουντ με πρωταγωνίστρια την “καυτή” Λατίνα ηθοποιό.

Μια από τις πιο απίστευτες ιστορίες που έχουμε ακούσει ποτέ εξελίσσεται αυτές τις μέρες στο Χόλιγουντ με πρωταγωνίστρια την “καυτή” Λατίνα ηθοποιό.

Το γεγονός ότι το 2013, αρραβωνιασμένη τότε με τον Νικ Λόεμπ, η Σοφία Βεργκάρα είχε αποφασίσει να καταψύξει τα γονιμοποιημένα ωάριά της, άρα έμβρυα, είναι γνωστό. Το ότι ο πρώην “καλός” της έχει στραφεί ήδη νομικά εναντίον της εξαιτίας τους, επίσης. Αυτό που συμβαίνει όμως τώρα είναι πρωτάκουστο.

Πληροφορίες θέλουν τη 44χρονη σταρ να έχει δεχτεί μήνυση από τα ίδια τα έμβρυα, τα οποία, παρεμπιπτόντως είναι θηλυκά και έχουν και ονόματα: Έμα και Ιζαμπέλα!!!

Δημοσίευμα της New York Post ήθελε τα έμβρυα να έχουν μηνύσει την ίδια τους τη μητέρα ζητώντας να παραδοθούν στα χέρια του πατέρα τους, Νικ Λόεμπ ώστε να γεννηθούν και να ζήσουν τη ζωή που τους είχε σχεδιαστεί. Και το όλο θέμα έχει να κάνει με χρήματα.

Στα έγγραφα ο πατέρας των εμβρύων ισχυρίζεται ότι οι δύο αγέννητες κόρες του έχουν στερηθεί την κληρονομιά τους από ένα καταπίστευμα που δημιουργήθηκε για αυτές στην Λουιζιάνα, επειδή δεν γεννήθηκαν. Η αγωγή ζητά να παραδοθούν τα έμβρυα στον Λόεμπ ώστε να γίνει κανονικά η κύηση, να γεννηθούν και να εισπράξουν τα χρήματα, τα οποία προορίζονται για τις σπουδές και την ιατρική τους περίθαλψη.

Στη μήνυση, ο Λόεμπ [φωτό κάτω] ζητά επίσης την κατάργηση των γονεϊκών δικαιωμάτων της Βεργκάρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο στο ART Reproductive Center στο Μπέβερλι Χιλς (όπου δημιουργήθηκαν τα έμβρυα) η οποία δήλωνε ξεκάθαρα ότι κανένα από τα δύο μέρη δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα έμβρυα χωρίς την συγκατάθεση του άλλου.

Στο μεταξύ και μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Σοφία Βεργκάρα απαντά μέσω του δικηγόρου της Φρεντ Σίλβερμπεργκ στο Us Weekly -αν και όχι τελείως ξεκάθαρα ως προς το αν η όλη σουρεαλιστική ιστορία αληθεύει ή όχι.

Την επόμενη εβδομάδα, ο δικαστής που προεδρεύει στην υπόθεση πρόκειται να αποφανθεί ως προς το αίτημα της κυρίας Βεργκάρα για κυρώσεις εναντίον του κ. Λόεμπ για την άρνησή του να συμμορφωθεί με δικαστική απόφαση, καθώς και την απόρριψη των κατηγοριών που έχουν κατατατεθεί εναντίον της καθώς εκείνος προσπαθεί να κερδίσει τον έλεγχο των προ-εμβρύων που είχαν δημιουργήσει από κοινού. Το εμ λόγω γενετικό υλικό δημιουργήθηκε ύστερα από μια γραπτή συμφωνία που προϋπέθετε τη γραπτή συγκατάθεση και των δυο πλευρών για την προσπάθεια δημιουργίας εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με αναφορές ο κ. Λόεμπ έχει καταθέσει μήνυση εκ μέρους των προ-εμβρύων στη Λουιζιάνα, ουσιαστικά προσπαθώντας να κερδίσει αυτό που δεν κέρδισε μετά την αποτυχημένη νομική προσπάθειά του στην Καλιφόρνια.

H Σοφία Βεργκάρα είναι εδώ και έναν χρόνο παντρεμένη με τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο.

womenonly


σχετικα αρθρα