current views are: 16

9 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση04:00

Νέο άλμπουμ – Αντώνης Ρέμος: «Σπασμένα Κομμάτια της Καρδιάς»

Ο Αντώνης Ρέμος καταθέτει την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά…

Δημοσίευση 04:00’

Ο Αντώνης Ρέμος καταθέτει την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά…

Το νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου είναι γεγονός. Μετά από τις μεγάλες επιτυχίες «Λένε», «Όλα περνούν», «Δωσ’ μου μια αγκαλιά» και το ολοκαίνουργιο «Όλος δικός σου»…  ο Αντώνης Ρέμος καταθέτει την νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και για ακόμη μία φορά μας εντυπωσιάζει.

Ο τίτλος του νέου πολυαναμενόμενου άλμπουμ είναι «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» και περιλαμβάνει 12 υπέροχα τραγούδια – επιτυχίες σε μουσική και στίχους από καταξιωμένους δημιουργούς.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Μωραϊτης, η Νίκη Παπαθεοχάρη, σταθεροί πλέον συνεργάτες δημιουργοί αλλά και οι νέες είσοδοι όπως ο Νίκος Γρίτσης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχουν βάλει ο καθένας την σφραγίδα του με τα δικά τους κομμάτια.

Μοναδική στιγμή η παρουσία του Zeljko Joksimovic συνθετικά με ένα υπέροχο τραγούδι σε στίχους της Βάγιας Καλαντζή, το οποίο ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε στην Σερβία.

Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή η συνεύρεση του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Βαρδή σε ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή σε στίχους του μόνιμου συνεργάτη του Βασίλη Γιαννόπουλου με τίτλο «Δωσ’ μου μια αγκαλιά» που ήδη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος ερμηνευτής της γενιάς του, με ιδιαίτερα ζεστή και βαθιά λαϊκή ερμηνεία που αγγίζει και τον πιο δύσκολο ακροατή. Η μέχρι σήμερα πορεία του είναι σταθερά ανοδική ενώ τα τραγούδια του παραμένουν πάντα αγαπημένα. 

Τα «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς» του Αντώνη Ρέμου ήρθαν για να μας ενώσουν.

Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven music.


σχετικα αρθρα