Με διάχυτη συγκίνηση από την έναρξη της εκπομπής οι παρουσιαστές του «10 με 1 Μαζί» αποχαιρέτησαν οριστικά τους τηλεθεατές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες τους ονομαστικά, καθώς και την οικογένεια Κυριακού, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν ανέφερα καθόλου το όνομα του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε ζωντανή σύνδεση με τους συναδέλφους δημοσιογράφους εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους για τη συνεργασία, ενώ ενδιαφέρον είχε το σχόλιό τους όταν προλόγισαν το βίντεο με την παρασκευή cheese cake από τη Νάξο: «Τι πέρασε και η στήλη της μαγειρικής φέτος!».

Το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής, το δημοσιογραφικό δίδυμο ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής. Ο Γιώργος Καραμέρος είπε: «Κάνουμε ένα- δεν θα πω θριαμβευτικό- με πολλή αγάπη κλείσιμο της σεζόν σε ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα που τόλμησε ο ΑΝΤ1 να πάρει όλα τα ρίσκα», ενώ πρόσθεσε πως το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομής: «Αυτή ήταν η διαφορά που είχαμε σε αυτή τη ζώνη και ίσως αυτό ενοχλούσε κάποιους».

 Λίγο αργότερα, στα τελευταία δεύτερα που του αναλογούσαν είπε: «Ήρθα 19 χρονών στον ΑΝΤ1 και μάλλον φεύγω 37» και αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Κυριακού και άλλους παράγοντες του σταθμού πρόσθεσε: «Όσο για την πρωινή ζώνη, όπως ήρθα φεύγω. Αισθάνομαι ότι φεύγω ατσαλάκωτος. Δεν υπάρχει καμία πικρία, θα τα πούμε τον χειμώνα».

Ο Σπύρος Χαριτάτος, από τη μεριά του, τόνισε: «Οι τηλεθεατές που ήταν στο “10 με 1 μαζί” ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι ό,τι κάναμε το κάναμε πάνω από όλα με πολλή ψυχή και πάρα μα πάρα πολύ πάθος», ενώ αργότερα συμπλήρωσε: «Ο ΑΝΤ1 είναι μια εταιρία, δεν είναι κακό να το πούμε, κι έχει ανθρώπους που δουλεύουν με πάθος για αυτή την εταιρία. Εμείς τόσες ώρες εδώ μέσα, τους θεωρούμε λίγο ως πολύ οικογένειά μας, κι ας μην βλεπόμαστε καθημερινά με τους συναδέλφους τεχνικούς και δημοσιογράφους, εμείς τα μετράμε αυτά, έχουμε μάθει σ’ αυτή τη ζωή να τα μετράμε αυτά».

Παράλληλα, στο κλείσιμο της εκπομπής, ανέφερε: «Είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι από το αποτέλεσμα». Ο κύκλος των εκπομπών του «10 με 1 Μαζί» έκλεισε με τους δύο δημοσιογράφους να αγκαλιάζονται και να λένε: «Σας αγαπάμε πολύ. Σας ευχαριστούμε για όλα», ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος είπε: «Η ζωή είναι δρόμος».

Πηγή: yupi.gr