current views are: 29

19 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση13:00

«Δοκίμασα κι εγώ να υιοθετήσω παιδάκι όταν έμαθα ότι δε θα μπορέσω να αποκτήσω»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο ραδιόφωνο η ηθοποιός!

Δημοσίευση 13:00’

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο ραδιόφωνο η ηθοποιός!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο ραδιόφωνο η ηθοποιός!

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ FM 90,6, στην εκπομπή «stΑΡΤ music» (www.artfm906.gr) και τα είπε όλα!

Εκείνο όμως που συγκίνησε περισσότερο είναι που μίλησε για την υιοθεσία, την οποία δεν «άφησαν» να κάνει ποτέ…

Δοκίμασα και εγώ να υιοθετήσω παιδάκι όταν έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να αποκτήσω. Αλλά οι νόμοι είναι τόσο σκληροί, τόσο ταξικοί. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να το κάνεις αυτό. Δεν είναι δυνατή ούτε η αγάπη, ούτε η θέληση σου να προσφέρεις, ούτε τίποτα. Πρέπει να είσαι πλούσιος.

Ενώ συμπλήρωσε για την υιοθεσία ακόμη και στα ζευγάρια ομοφυλοφίλων:

«Είμαι υπέρ να υιοθετούν παιδιά ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Έχω τέτοιους φίλους και είναι καταπληκτικοί! Είμαι από τους ανθρώπους που λένε τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και όποιος μπορεί να δώσει αγάπη, πρέπει να έχει παιδί!».

Άλλο ένα σημείο, όπου η Μαρία Κανελλοπούλου κοντοστάθηκε και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της ήταν όταν μίλησε για την αγαπημένη της συνάδελφο, Νατάσα Μανίσαλη, η οποία «έφυγε» νωρίς, πριν από λίγους μήνες…

«Πέρσι αυτό τον καιρό έχασα την κολλητή μου που ήταν μια πάρα πολύ νέα γυναίκα, την Νατάσσα Μανίσαλη. Ήταν φίλη μου πολύ, δεν είχε κλείσει καν τα 55. Η φίλη μου ήταν μόνο στο ντιρι-ντιρι και στο γέλιο, στην πλάκα. Μπορούσε να σε κάνει να πέσεις κάτω από τα γέλια. Δε δικαιούμαι λοιπόν να μην είμαι καλά. Έχω την υγεία μου»

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα πιο σημαντικά αποσπάσματα:

Πολιτική

«Πέρσι αυτό τον καιρό έχασα την κολλητή μου που ήταν μια πάρα πολύ νέα γυναίκα, την Νατάσσα Μανίσαλη. Ήταν φίλη μου πολύ, δεν είχε κλείσει καν τα 55. Η φίλη μου ήταν μόνο στο ντιρι-ντιρι και στο γέλιο, στην πλάκα. Μπορούσε να σε κάνει να πέσεις κάτω από τα γέλια. Δεν δικαιούμαι λοιπόν να μην είμαι καλά. Έχω την υγεία μου»

(Βούρκωσε και ήταν έτοιμη να κλάψει)

 

Πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει ακόμα την έννοια της αριστεράς;

«Πιστεύω ότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για αριστερή πολιτική. Έχουν μηδενική επικοινωνία αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση! Παίρνουν «μηδέν» στην επικοινωνία. Δεν προβάλουν καθόλου τα καλά που κάνουν!».

«Η στάση της ΝΔ που δήλωσε «παρών» για το έκτακτο βοήθημα ήταν απαράδεκτη!».

«Ο Κώστας Ζουράρις είναι περίπλοκος, κομμάτια του έχουν ενδιαφέρον, κομμάτια του δεν με αφορούν. Είναι παρεξηγήσιμος, πιθανόν το επιζητά και ο ίδιος…».

 

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον ξέρω από 16 χρονών. Τον αγαπώ, πιστεύω ότι είναι αδικημένος. Πιστεύω αν κάποιος έχει χάσει είναι αυτός γιατί αυτός ήταν το «γκανιάν» της αριστεράς. Πήρε την αριστερά από το σκοτάδι και την έβγαλε στο φως. Αλλά η συγκυρία και ίσως μια δειλία προσωπική, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν γύριζε πέρσι ας πούμε και έλεγε. «Εγώ δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, ας τα κάνει κάποιος άλλος». Δεν ξέρω… Θα έπαιρνε 80%!».

«Αυτό που μίσησα στην πολιτική ήταν ότι έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο κακά το λιγότερο κακό. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ξανά έβαλα υποψηφιότητα».

 

MEGA

«Το MEGA έχει σταματήσει να πληρώνει ενώ παίζει επαναλήψεις μας! Λέγοντας «με την άδεια σας». Με καθόλου την άδεια μου. Με κανενός την άδεια, αυθαίρετα! Με τον δικό μας κόπο, εισπράττει διαφήμιση, με τον δικό μας κόπο!».

 

«Έχουν καλέσει τον πατέρα μου στο σχολείο γιατί έγραφα επαναστατικά χαρτάκια! Ήμουν αγωνίστρια από μικρή!».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

 


σχετικα αρθρα