current views are: 10

20 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:00

Γιώργος Λιάγκας: Ζύγιζε 117 κιλά και…

Το 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δημοσίευση 14:00’

Το 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Γιώργο Λιάγκα.

Το 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Γιώργο Λιάγκα.

Πέρα από τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή, είχε φτάσει να ζυγίζει 117 κιλά το καλοκαίρι. Αυτό ήταν το «καμπανάκι» που τον ανάγκασε να πάρει αποφάσεις σοβαρές τόσο για την υγεία του όσο και για την εμφάνιση του.

Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους, είχε πει αρχικά ότι για να χάσει τα κιλά, χρειάστηκε

να το ράψω… πραγματικά σταμάτησα να τρώω όπως έτρωγα.

Τι δίαιτα όμως έκανε;

«Είπα, θα κόψω τα δύο γεύματα και θα τρώω μία φορά την ημέρα. Την υπόλοιπη μέρα θα τρώω μικρά πράγματα, π.χ., ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Δεν πεινάω, πίνω και αρκετό νερό και έχω κόψει το βραδινό γεύμα»

ανέφερε ο παρουσιαστής, εξηγώντας για το πώς τα κατάφερε. Ουσιαστικά η διατροφή που ακολούθησε ο παρουσιαστής είναι αυτό που πάντα λένε οι διατροφολόγοι: μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα με διαφορά 3 ωρών μεταξύ τους και το βραδινό περιορισμένο και όχι μετά τις 7 το βράδυ!

Ο Γιώργος Λιάγκας φροντίζει το πρωινό του να είναι ένα τοστ με άπαχο τυρί, στο ενδιάμεσο τρώει ένα φρούτο ή ξηρούς καρπού3 και το μεσημεριανό στου στηρίζεται πάντα στην πρωτεΐνη, δηλαδή πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, κρέας μοσχαρίσιο άπαχο ή ψάρι, ενώ στη συνέχεια περιορίζεται σε ένα τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί ή ένα γιαούρτι για βραδινό.


σχετικα αρθρα