Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι» , ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ηλία Ψινάκη.
«Τον κύριο Λάτσιο τον υπερλατρεύω, γιατί αν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος εγώ δεν θα ήμουν εκεί (σ.σ. στο DWTS)», είπε ο γνωστός hair stylist. «Για μένα ήταν prestige να είμαι στο Dancing».

Όσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί επανέλαβε: «Δεν είναι η δουλειά μου η τηλεόραση, δεν έχω υπογράψει κάτι», ενώ αποκάλυψε πως δεν είναι μία, αλλά τρεις οι προτάσεις που έχει δεχθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Μου έχουν γίνει και άλλες προτάσεις. Η μία ήταν να κάνω τη ζωή μου στο κομμωτήριο και να με ακολουθεί μία κάμερα και η άλλη να παρουσιάζω ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο».

Παράλληλα, τόνισε για ακόμα μία φορά: «Προτεραιότητά μου είναι ο ΑΝΤ1, αν θα έκανα κάτι θα το έκανα με τον ΑΝΤ1. Ο κύριος Λάτσιος με ανακάλυψε πρώτος και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Για το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη που τον είχε χαρακτηρίσει ως ένα απλό κομμωτή, ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε: «Είμαι ένας κομμωτής που τον αγαπά πάρα πολύ ο κόσμος», ενώ αργότερα επανέλαβε: «Εγώ τον κύριο Ψινάκη τον θαυμάζω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να κάνω κάτι μαζί του. Τώρα, αν τον ρωτήσει κάποιος κάτι, μπορεί από κεκτημένη ταχύτητα να πει κάτι, αλλά εντάξει δεν είπε και κάτι άσχημο».

Υπενθυμίζεται ότι φήμες τους θέλουν να μοιράζονται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν την παρουσίαση της ελληνικής μεταφοράς του «Queer eye for a straight guy».

πηγή: Yupi.gr