current views are: 8

25 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:00

Κατερίνα Καινούργιου: Το γράμμα της στον Άγιο Βασίλη

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τη μόδα και την ομορφιά, μάλιστα τώρα θα μοιράζεται διάφορες συμβουλές (ακόμα και σχέσεων) μέσα από το νέο κανάλι της στο youtube. 

Δημοσίευση 11:00’

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τη μόδα και την ομορφιά, μάλιστα τώρα θα μοιράζεται διάφορες συμβουλές (ακόμα και σχέσεων) μέσα από το νέο κανάλι της στο youtube. 

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τη μόδα και την ομορφιά, μάλιστα τώρα θα μοιράζεται διάφορες συμβουλές (ακόμα και σχέσεων) μέσα από το νέο κανάλι της στο youtube. Της αρέσει το έντονο μακιγιάζ, τα εντυπωσιακά χτενίσματα και τα θηλυκά ρούχα και σήμερα μοιράζεται μαζί μας όλα τα στοιχεία που θα εμπιστευτεί για τις εμφανίσεις της στα ρεβεγιόν.

Τα γιορτινά της outfits

Η μία επιλογή μου είναι ένα βελούδινο μαύρο κοστούμι, το οποίο θα συνδυάσω με σκουλαρίκια και έντονο μακιγιάζ και μαλλιά. Μια άλλη επιλογή μου είναι οι παγιέτες, που θέλουν προσοχή για να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Ένα μίνι στενό φόρεμα με παγιέτες συνδυασμένο με ένα ζευγάρι πέδιλα είναι ιδανικό. Σε αυτή την περίπτωση το μακιγιάζ πρέπει να είναι απαλό και τα μαλλιά ίσια και πιασμένα.

Θηλυκό μακιγιάζ

Για το ρεβεγιόν θα επιλέξω έντονο βλέμμα (με μαύρο eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες, που να φαίνονται όσο πιο «φυσικές» γίνεται) και nude χείλη.

Υπόθεση άρωμα

Αυτά τα Χριστούγεννα θα φοράω το άρωμα του Tom Ford «Velvet Orchid». Η μυρωδιά του είναι αισθησιακή, χειμωνιάτικη και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικη!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Είμαι παραδοσιακή. Γράφω κάθε χρόνο γράμμα στον Άγιο Βασίλη, το οποίο μάλιστα βάζω κάτω από το μαξιλάρι μου ή στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αλλά δεν μοιράζομαι με κανέναν όσα ζητάω, γιατί μόνο έτσι θα πραγματοποιηθούν!