current views are: 5

2 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση12:00

Τελικά θα «ντύσει» κανείς τη Μελάνια στην ορκωμοσία;

Άλλο ένα πρόσωπο της μόδας με την έλευση του νέου έτους γυρίζει την πλάτη του στην Μελάνια Τραμπ και αρνείται να την βοηθήσει ενόψει της ορκωμοσίας

Δημοσίευση 12:00’

Άλλο ένα πρόσωπο της μόδας με την έλευση του νέου έτους γυρίζει την πλάτη του στην Μελάνια Τραμπ και αρνείται να την βοηθήσει ενόψει της ορκωμοσίας

Το… σίριαλ με τους σχδιαστές και στιλίστες, που δε θέλουν ούτε να βλέπουν τη Μελάνια Τραμπ είναι γνωστό και συνεχίζεται!

Άλλο ένα πρόσωπο της μόδας με την έλευση του νέου έτους γυρίζει την πλάτη του στην Μελάνια Τραμπ και αρνείται να την βοηθήσει ενόψει της ορκωμοσίας του συζύγου της Ντόναλντ στη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον πρώην αρθρογράφο της Vogue Αντρέ Λεόν Τάλι, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει να κάνει τίποτα με την Μελάνια Τραμπ.

Έτσι, όπως σημειώνει το περιοδικό Page Six, ακόμα μία ψεύτικη φιλία στο χώρο των διάσημων καταρρέει.

Ο Αντρέ Λεόν Τάλι ήταν αυτός που χρεώνεται τη γνωριμία της Μισέλ Ομπάμα με τον σχεδιαστή Τζέισον Γιου και τώρα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος να παράσχει την ενδυματολογική τεχνογνωσία του στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Έχω κάνει την επιλογή μου και δεν θέλω να είμαι μέρος της Trumpland

δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Ωστόσο παλιότερα ο Τάλι και η Μελάνια διατηρούσαν στενή φιλική σχέση και ήταν αυτός που είχε συνοδεύσει το τότε μοντέλο Μελάνια Κνάους (αυτό είναι το πατρικό της όνομα) στο Παρίσι για να βρουν μαζί το νυφικό που θα φορούσε στο γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τότε, στο μακρινό 2005, η Μελάνια με την βοήθεια του Τάλι, επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Dior. Ο αρθρογράφος παραβρέθηκε και στην γαμήλια τελετή του ζεύγους Τραμπ.