current views are: 11

8 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση09:35

Δυο καλλονές αδελφές για τις μεγαλύτερες καμπάνιες! (φωτό)

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αδερφές Hadid είναι τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα των τελευταίων μηνών. 

Δημοσίευση 09:35’

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αδερφές Hadid είναι τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα των τελευταίων μηνών. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αδελφές Hadid είναι τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα των τελευταίων μηνών.

Πρώτη η Gigi αλλά πλέον και η Bella έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες και μπορούν να περηφανεύονται ότι τα συμβόλαια που υπογράφουν με εταιρείες από όλο τον κόσμο, είναι μερικά από τα πιο ακριβά στον χώρο του θεάματος.

Τι είναι καλύτερο από μία Hadid λοιπόν;

Δύο Hadid, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν τα Μέσα σε όλο τον κόσμο.

Η αφορμή για αυτό είναι μία νέα καμπάνια που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ώρες. Πρόκειται λοιπόν γι’ αυτή του Moschino, για την ερχόμενη άνοιξη, στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο αδερφές μαζί.

Δεν είναι βέβαια η μοναδική, καθώς είναι και τα πρόσωπα του Fendi -βλέπετε είναι αγαπημένες του Karl Lagerfeld–  οπότε μάλλον αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα ότι τα δύο κορίτσια έχουν ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της μόδας.

Την καμπάνια του Fendi μάλιστα φωτογράφισε ο ίδιος ο Karl Lagerfeld και στην ουσία είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τη Bella μετά από την πασαρέλα του Οίκου στη Fontana di Trevi.

Στην καμπάνια του Moschino αντίστοιχα, οι Gigi και Bella πόζαραν στον φακό του Steven Meisel σαν δύο μοντέλα που φωτογραφίζονται από παπαράτσι, φορώντας όμως τα χάρτινα φορέματα που είδαμε στην πασαρέλα του ιταλικού brand. Το σενάριο δηλαδή, δεν απέχει και πολύ από την καθημερινότητά τους.

Περιμένουμε να δούμε πολλά από τα δύο νεαρά μοντέλα, μαζί ή και χώρια, σε κάθε περίπτωση κάθε επαγγελματικό τους βήμα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Instyle.gr

 


σχετικα αρθρα