current views are: 15

21 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση13:00

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Λατρεύω τα παιδιά»

Την γνωρίσαμε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου σε σίριαλ του Mega ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha

Δημοσίευση 13:00’

Την γνωρίσαμε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου σε σίριαλ του Mega ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha

Την γνωρίσαμε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου πριν χρόνια σε σίριαλ του Mega ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου».

Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου. Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τις σπουδές της.

Έχεις κι ένα πτυχίο νηπιαγωγού, αυτό θα ήταν κάτι που φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει επαγγελματικά;

«Μα δεν το έχω παρατήσει. Φέτος λόγω της τηλεόρασης δεν το κάνω, όμως σε άλλες φάσεις που έχω το χρόνο, διδάσκω θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά. Λατρεύω τα παιδιά, την ενέργεια που έχουν, την αγάπη… Με κάνουν να νιώθω κι εγώ παιδί»

Εσύ πώς ήσουν ως παιδί;

«Πολύ ζωντανό, πολύ χαρούμενο… Δεν περνούσα απαρατήρητη! Ήμουν όμως καλό παιδί. Ατέλειωτο παιχνίδι, πολλά χτυπήματα, πολλές σκανδαλιές»

Η οικογένειά σου;

«Ήταν μια κλασική, πολύ αγαπημένη οικογένεια. Με τη μαμά να μαγειρεύει καταπληκτικά φαγητά, να περιμένουμε τις Κυριακές για να καθίσουμε όλοι στο τραπέζι να φάμε μαζί. Είμαι η μικρότερη από τρεις αδερφές. Είμαστε πάρα πολύ δεμένες. Αισθάνομαι ότι είναι οι κολλητές μου φίλες. Είναι οι πιο δικοί μου άνθρωποι και στηρίζομαι πολύ σ’ αυτές», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Omikron.


σχετικα αρθρα