Η Πέγκυ Ζήνα δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη δήλωση - φωτιά της Πάολα για τον μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη!

Η Πάολα πρόσφατα είπε στην Real: 

«Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ».

Ύστερα από την τοποθέτηση αυτή, πριν από την Πέγκυ Ζήνα, απάντησε η Καίτη Γκρέυ στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, η οποία είχε δεσμό με τον αξέχαστο ερμηνευτή:

«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή την γυναίκα που είχε το  θράσος να βγει και να πει ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε τους ξενιτεμένους. Αυτή η κυρία εντός εισαγωγικών, μια νέα τραγουδίστρια που ήθελα να πάω να την ακούσω που λέγανε για την Πάολα ότι είναι σπουδαία τραγουδίστρια , αλλά την είδα στον Σπύρο τον Παπαδόπουλο και απογοητεύτηκα. Δεν νομίζω ότι η Πάολα είναι καμιά σπουδαία τραγουδίστρια. Οι σπουδαίες τραγουδίστριες δεν ξεγυμνώνονται».

Η Καίτη Γκρέυ όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού στην συνέχεια είπε: «Είναι για μένα χαζή, πολύ χαζή. Θέλω να με ακούει τώρα. Αυτό που έκανε ήταν εις βάρος της».

Η Πέγκυ Ζήνα αρκέστηκε στις παρακάτω δηλώσεις:

«Δεν ξέρω πως το είπε η Πάολα για τον Καζαντζίδη, ήταν η φωνή του πόνου των Ελλήνων για πάρα πολλά χρόνια σχεδόν μέχρι που έφυγε από τη ζωή».