current views are: 7

30 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση04:00

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο τρώω…»

Για τις παιδικές παραστάσεις, όπου πρωταγωνιστεί και πώς αντιδρούν οι μικροί του θαυμαστές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του

Δημοσίευση 04:00’

Για τις παιδικές παραστάσεις, όπου πρωταγωνιστεί και πώς αντιδρούν οι μικροί του θαυμαστές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του

Για τις παιδικές παραστάσεις, όπου πρωταγωνιστεί και πώς αντιδρούν οι μικροί του θαυμαστές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Λουδάρος αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τρώει πολύ… ξύλο!

«Καθημερινά κάνω και παιδικές παραστάσεις στο «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού», με το έργο «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ», σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη και απόδοση της Μιμής Ντενίση. Πηγαίνει πολύ καλά, αρέσει πολύ στα παιδιά. Δεν το αντιμετωπίζω σαν παιδικό θέατρο, είναι κλασική παιδική λογοτεχνία. Είναι η δεύτερη φορά που παίζω ρόλο κακού, στα παιδικά πάντα κάνω τον κακό, δεν ξέρω γιατί, αλλά… αγαπημένος κακός. Με κυνηγάνε όλα τα πιτσιρίκια στην παράσταση».

Όσο για τι του λένε μικροί του θεατές;

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι ξύλο τρώω. Πριν από λίγες ημέρες νόμισα ότι θα μου σκίσουν τα ρούχα, τρόμαξα. Με ρόλο σκηνοθέτη με συναντάτε στον Πολυχώρο «Αθήναις», στο έργο «Ρόζα Εσκενάζυ», η βασίλισσα του ρεμπέτικου, μια μεγάλη περιπέτεια που κράτησε 9 μήνες μέχρι να βγει στη σκηνή. Πολλές πρόβες με τη Νεφέλη Ορφανού και πολλή δουλειά με όλους τους συντελεστές», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων στο περιοδικό Λοιπόν.


σχετικα αρθρα